Elisenda Paluzie (ANC) desconfia dels indults i reclama la Declaració Unilateral d'Independència

3 de juny de 2021

Elisenda Paluzie (ANC) desconfia dels indults i reclama la Declaració Unilateral d'Independència

Elisenda Paluzie (ANC), presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, advoca per una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) amb què impulsar la independència: la taula de diàleg amb l'Estat espanyol no portarà ni el referèndum ni l’amnistia

 
Redacció

Dilluns, 31 de maig de 2021, la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Elisenda Paluzie (ANC), qui advoca per un paper més fort de les entitats vers el desencís ciutadà i la inoperància dels grups processistes, va proposar al Més 3/24 un nou full de ruta on s’inclogui una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) amb què impulsar la independència. Especialment, i en consens amb les bases independentistes, perquè considera que la taula de diàleg amb l'Estat espanyol no portarà ni el referèndum ni l’amnistia.

 
Tret al peu a la causa independentista

De fet, el posicionament de Paluzie (ANC) respecte l’estratègia processista s’ha endurit fins al punt que considera els indults una tàctica poc hàbil per part de Catalunya, però intel·ligent per part de l’Estat espanyol.

Al seu parer, els indults deixarien fora tant els polítics exiliats com els represaliats [sic], alhora que mostraria internacionalment Espanya com a benèvola endarrerint les causes a Estrasburg.

 
Mobilitzar els catalans per defensar la independència

Al parer de Paluzie (ANC), cal una mobilització social semblant a la de l’1-O amb què causar enrenou i redirigir l’atenció a Catalunya, defensant també una major implicació de la ciutadania en el Procés.

A més, proposant activar i reforçar les infraestructures d’Estat en tota mena d’àmbits a fi d’augmentar la preparació per una hipotètica independència, atès que anteriorment no n’hi havia cap.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme