Elisenda Alamany (ERC) incapaç de fer oposició a Ada Colau (BeC): la lluita contra la inseguretat i la immigració il·legal segueix orfe a la capital catalana

10 d'octubre de 2021

Elisenda Alamany (ERC) incapaç de fer oposició a Ada Colau (BeC): la lluita contra la inseguretat i la immigració il·legal segueix orfe a la capital catalana

La regidora barcelonina Elisenda Alamany (ERC) no diu en cap moment quin projecte té realment per Barcelona ni com acabar amb la delinqüència, la immigració il·legal i l'atur

 
Redacció

En una entrevista publicada a El Nacional ahir, dissabte 9 d'octubre de 2021, la regidora barcelonina Elisenda Alamany (ERC) mostra que és incapaç de fer oposició a Ada Colau (BeC) i que la lluita contra la inseguretat i la immigració il·legal segueix orfe a la capital catalana.

 
L'estratègia d'ERC: llençar la pedra i amagar la mà

Fruit de la Festa Major de La Mercè 2021, i fruit de la deixadesa de funcions per part del govern municipal barceloní i del cap de la Guàrdia Urbana, la Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) interpreta que aquests responsables haurien de ser investigats per la Fiscalia de Barcelona. En això, Alamany (ERC) no en diu res, sols carrega contra Colau (BeC) sense oferir exactament una mesura per revetir la inseguretat barcelonina.

D'altra banda, l'afany de poder, a l'espera que el 2023 pugui obtenir prou vots en les eleccions municipals d'aleshores és evident al llarg de l'entrevista. En aquest sentit, tant Alamany (ERC) com Rufián (ERC) mostren l'autèntica cara d'ERC: gestionar arreu on puguin el poder sense tenir una estratègia clara i efectiva per fer i exercir la independència de Catalunya.

Alamany (ERC), fins i tot, emet un missatge subliminal a Oriol Junqueras (ERC): si Ernest Maragall (ERC) no volgués esdevenir el 2023 el cap de llista barceloní d'ERC, ella s'ofereix voluntària. No diu en cap moment quin projecte té realment per Barcelona ni com acabar amb la delinqüència, la immigració il·legal i l'atur; les preocupacions reals dels barcelonins.

Com Junqueras (ERC), Alamany (ERC) practica el diàleg trampa amb la ciutadania, basat en dir una cosa i fer-ne una altra per augmentar la quota de poder i així esdevenir ERC el partit hegemònic en el si del processisme.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme