El sector de la restauració contra Aragonès (ERC): la Generalitat destrueix l'economia catalana

26 de desembre de 2020

El sector de la restauració contra Aragonès (ERC): la Generalitat destrueix l'economia catalana

Sota la direcció del president interí en funcions Pere Aragonès (ERC), el govern implementa limitacions horàries que boicoten els ingressos i desconcerten els clients

 
Redacció

Les nefastes restriccions a la ciutadania per a reduir els contagis de Covid-19 a Catalunya han resultat, com era d’esperar, en un desori que no ha fet més que sotmetre els treballadors catalans al deute tot destruint l’economia del país.

Com bé succeeix en el sector de la restauració, amb horaris impossibles –de 07:30h a 09:30h i de 13:00h a 15:30h– que boicoten els ingressos i desconcerten els clients.

 
Pere Aragonès, contra l'economia catalana

La insòlita premissa del Govern amb Pere Aragonès (ERC) al capdavant per a imposar les mesures es basa en què, presumptament, el contagi del virus xinès s’accelera als bars i restaurants, malgrat que és el transport públic l’espai que admet més aglomeracions i, per tant, possibles contagis.

Fet que denuncia amb gran indignació el Gremi de la Restauració mentre els treballadors es queden sense ingressos i, com a conseqüència, malmetent la prosperitat econòmica de les famílies catalanes.

Tanmateix, diverses entitats i associacions, entre les quals la Federació Catalana d'Associacions d'Activitats de Restauració i Musicals (Fecasarm), han demandat l'administració per esmenar la despesa fixa, la manca de beneficis, la responsabilitat patrimonial i el lucre cessant. En conjunt, denuncien que el Govern no ha cercat mesures de seguretat, sinó que ha forçat els tancaments.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme