El sectarisme demòcrata a Catalunya: arrogància i superioritat moral entre els partidaris pro-Biden
6 de novembre de 2020

La incertesa sobre les eleccions presidencials dels EUA del 3 de novembre de 2020 ha causat diverses polèmiques entre personatges mediàtics a les tertúlies i les xarxes socials
Redacció
La incertesa sobre les eleccions presidencials dels EUA del 3 de novembre de 2020 ha causat diverses polèmiques entre personatges mediàtics a les tertúlies i les xarxes socials. A continuació, n'exposem dos exemples.
Ha estat el cas de la picabaralla a El Món de RAC1 entre el filòsof Bernat Dedéu i el periodista John Carlin, qui titlla d’idiotes els votants de Trump –i que alhora compara amb Hitler— mentre s'atribueix una gran experiència com per a determinar quina opció electoral és l’encertada i quina no.
John Carlin, anti-català furibund
Però no content amb exposar el seu periodisme partidista i la superioritat moral de l'esquerra, Carlin —que es troba ara mateix a Boston— ha anomenat Barcelona un "gulag", en referència a la seva propera visita a la capital de Catalunya.
Finalment, Carlin ha menystingut els catalans, titllant-los de busca-bregues pel sol fet de ser catalans. L'odi a qui no pensa com ell o li rebat amb arguments ha quedat palès a la tertúlia, també la gratuïtat dels seus comentaris, els quals Jordi Basté no ha moderat.
ERC, en defensa d'una TV3 partidista
D’altra banda, personatges com el diputat José Rodríguez (ERC) han sortit en defensa del biaix demòcrata de TV3. Ha criticat els catalans que pensen diferent que ell i, per tant, consideren que hi ha manca d’imparcialitat i veracitat a la Televisió de Catalunya. Així ho va manifestar l'historiador i director d'opinió de La Santa Espina, Jordi Aragonès, en un article d'opinió, i també en resposta a Rodríguez via Twitter.
Sí però ells són/som ciutadans particulars, que paguem impostos i podem tenir el biax que vulguem. La TV3 és una TV pública pagada amb els diners de TOTS. https://t.co/cW52YY0dst
— Jordi Aragonès ن (@jordiaragonesm) November 4, 2020
Exemples del sectarisme demòcrata
Rodríguez, com molts dels partidaris de l'esquerra radical del presidenciable demòcrata Joe Biden, desestima tota opinió que no combregui amb l’ideari del Partit Demòcrata. Una perillosa deriva que, a més, legitima la difusió de calúmnies i notícies falses de mitjans com TV3, sota la base que la censura és lícita si es practica en benefici propi. Ha estat una pràctica constant de Xesco Reverter, corresponsal als EUA, durant la campanya electoral nord-americana.
Si no entén que un ciutadà pot ser trumpista (la meitat dels EUA!) però una TV pública ha de ser imparcial, sí, em molesta. Perquè jo sóc dels qui paga la TV pública, i també hi he d'estar representat.
— Jordi Aragonès ن (@jordiaragonesm) November 4, 2020
Rodríguez no n'ha dit res de la indecència de Hunter Biden, censurada a les xarxes i silenciada pels mitjans de l'establishment nord-americà i català, ni dels seus negocis a la Xina. Els demòcrates —talment com el processisme d'esquerres— d'allò que no volen que se sàpiga, no en parlen perquè no volen que existeixi.
Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.
Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?
Han votat 843 lectors