El programa Planta Baixa dirigit per Xavi Rossinyol (TV3) promou que els catalans no tinguin fills pel canvi climàtic

11 de novembre de 2021

El programa Planta Baixa dirigit per Xavi Rossinyol (TV3) promou que els catalans no tinguin fills pel canvi climàtic

S'ha justificat a la televisió pública catalana que si cada cop són més els joves amb ansietat per l'emergència climàtica que viu el planeta, aleshores no cal plantejar-se tenir fills

 
Redacció

Avui, 11 de novembre de 2021, el programa Planta Baixa dirigit per Xavi Rossinyol (TV3) ha promogut que els catalans no tinguin fills pel canvi climàtic. Han utilitzat l'argument pel qual si cada cop són més els joves amb ansietat per l'emergència climàtica que viu el planeta, aleshores no cal plantejar-se tenir fills.

És més, s'ha normalitzat el concepte inventat d'«ecoansietat» per l'absència de futur alarmista que alguns membres de l'extrema esquerra ecologista difonen fruit del canvi climàtic. D'altra banda, la psicòloga Alba Alfageme ha subratllat que es tracta d'«ansietat» i prou, i que com a tal sí que pot ésser tractada psicològicament.

Així mateix, s'han visualitzat alguns tuits en els quals molta gent se'n riu dels qui diuen tenir ansietat per això, raó per la qual se'ls anomena la generació de vidre.

 
Es repeteix la mateixa cantarella de l'esquerra anti-fills

El 14 de juliol de 2020, el programa Planta Baixa de TV3 ja es va fer ressò d’un petit estudi del 2017 de la Universitat de Lund (Suècia) sobre la reducció de la petjada ecològica individual i el seu lligam, entre d’altres, amb la natalitat.

En aquesta opció, l’estudi es basava en un altre estudi que va quantificar les emissions futures de descendents en funció de les taxes històriques, en funció de l’herència (Murthaugh i Schlax, 2009). Explicant que, atès el consum d’un individu a l’any, tenir un fill menys redueix en 58’5% tones anuals les emissions de CO­2 a l’atmosfera.

 
Catalunya Ràdio, com TV3, en contra de que hi hagin més fills catalans

El 27 d'octubre de 2020, el programa radiofònic en clau juvenil Adolescents XL de Catalunya Ràdio va promoure també la mort demogràfica de Catalunya per minorar l'augment de la temperatura global. Això ho afirma un espai radiofònic de potencials mares i pares de nous catalans, alimentant l'odi contra construir famílies catalanes i fomentant el discurs de l'esquerra radical.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 783 lectors

Meme