El programa 'Planta Baixa' de Ricard Ustrell (TV3) fa una llista negra a la televisió pública de 19 ajuntaments catalans que no volen empadronar immigrants i okupes

29 de març de 2022

El programa 'Planta Baixa' de Ricard Ustrell (TV3) fa una llista negra a la televisió pública de 19 ajuntaments catalans que no volen empadronar immigrants i okupes

En el magazine televisiu del migdia s'ha arribat a dir que els individus sense llar, que relloguen habitacions o que okupen habitatges, siguin immigrants o no, els ajuntament catalans estan obligats a empadronar-los

 
Redacció

Ahir, dilluns 28 de març de 2022, el programa Planta Baixa de Ricard Ustrell (TV3) va fer una llista negra a la televisió pública de 19 ajuntaments catalans que no volen empadronar immigrants i okupes.

 
El món al revés: es denuncia qui no vol immigrants ni okupes

Segons la federació d'Entitats Catalanes d'Acció Social, que agrupa més de 110 organitzacions no lucratives que treballen amb persones en situació o risc d’exclusió social, s'ataquen 19 ajuntaments catalans que no volen empadronar immigrants ni okupes. En aquest sentit, Planta Baixa, el programa co-dirigit per Ricard Ustrell (TV3), ha fet una llista negra contra cadscun d'ells, assenyalant-los públicament.

A més, en el magazine televisiu del migdia s'ha arribat a dir que els individus sense llar, que relloguen habitacions o que okupen habitatges, siguin immigrants o no, els ajuntament catalans estan obligats a empadronar-los, fins i tot okupant propietats privades o bé no sent propietaris.

 
Planta Baixa, el megàfon de l'esquerra marxista a la televisió pública

El 6 de maig de 2021, Ricard Ustrell (TV3) va normalitzar l'agenda de l'extrema esquerra a la televisió pública catalana. Si fem memòria, recordarem que Cédric Herrou va justificar el tràfic de persones contra el control fronterer de França, el qual obeeix a afers anti-terroristes i de seguretat nacional.

D'altra banda, a més, Andreu Merino (TV3), periodista de Planta Baixa, va aplaudir —des del seu activisme d'esquerra radical— que l'acció violenta l'11 de setembre de 2021 contra la parada de l'independentisme conservador d'Aliança Catalana.

A més, l'altre co-director de Planta Baixa, Xavi Rossinyol (TV3), mentre ERC i CUP importen l’islamo-esquerranisme a Catalunya, va muntar una conversa entre dos musulmans per denunciar les restriccions al Ramadà i alliçonar l'audiència perquè la cultura islàmica formi part de la societat catalana.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme