El programa electoral d'ERC: demana regalar la ciutadania i permetre que els immigrants il·legals puguin votar a Catalunya

30 de gener de 2021

El programa electoral d'ERC: demana regalar la ciutadania i permetre que els immigrants il·legals puguin votar a Catalunya

Pere Aragonès (ERC) es presenta a les eleccions del 14F volent obrir les fronteres, concedir la ciutadania als MENA i permetre que la immigració il·legal pugui votar

 
Redacció

ERC ha fet públic el seu programa electoral per a les eleccions del 14-F de 2021, on s’inclou tot un seguit de punts que, perillosament, donarien via lliure a la immigració il·legal a Catalunya. Des de permetre’n els vots fins a l’obertura de fronteres i la concessió de la ciutadania als MENA, emfatitzant així la política identitària d'ERC.

 
El racisme d'ERC: el color de la pell és un mèrit

Durant l’acte d’inici de campanya al Parlament de Catalunya, celebrat a Mataró, la facció pro-immigració d’ERC l’ha encapçalat la diputada marroquina Najat Driouech (ERC), malgrat tenir-ne altres peons al partit com Chakir El Homrani (ERC) o Ruben Wagensberg (ERC), qui recentment ha viatjat il·legalment a Síria junt amb una delegació catalana.

Sota l’eslògan Al costat de la gent i la consigna d’una “via àmplia”, es tracta d’una estratègia d’acaparament de vots que també passa per la meritocràcia del color de pell a les files del partit per sobre del mèrit acadèmic o professional de l'individu.

 
La política identitària d'ERC contra un sol poble: els catalans

A mitjan desembre de 2020, ERC ja es vanava a Twitter de la presència d’immigrants militants de la llista de candidats a través de la sectorial de Ciutadania i Immigracions i els quals, l’any 2019, ja n’eren 250. Entre els rostres més coneguts de la llista, a banda de Driouech (ERC) i El Homrani (ERC), s’hi troba Omar Noumri (ERC), el primer alcalde musulmà de Catalunya. Tots, en favor de regalar la ciutadania als immigrants o emprar-los per a repoblar els micropobles del país.

Altres candidats, menys coneguts però en sintonia amb l’ideari pro-immigració d’ERC, són l’equatoriana Ángeles Llive, cinquena tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Caldes de Montbui i regidora d’Igualtat, Feminisme i Polítiques LGTBI+; Zainab Tamara, estudiant i militant de les JERC; Souli Messaoudi, regidor de l’Ajuntament de Martorell; o la periodista brasilera Maria Badet Souza.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme