El Papa Francesc promou la immigració il·legal

6 d'octubre de 2020

El Papa Francesc promou la immigració il·legal

Irònicament, el Papa governa l’únic territori sobirà completament emmurallat del món: l’Estat de la Ciutat del Vaticà, compta amb murs de 12 metres d’alçada

 
Redacció

Diumenge, 4 d'octubre de 2020, el Papa Francesc, nascut com a Jorge Mario Bergoglio i 266è cap de l’Església Catòlica, va publicar una nova encíclica –titulada Fratelli Tutti (Germans tots) – criticant el nacionalisme, que titlla de miop, extremista, ressentit i agressiu, fent una crida per admetre més immigrants il·legals.

Irònicament, governa l’únic territori sobirà completament emmurallat del món. L’Estat de la Ciutat del Vaticà, compta amb murs de 12 metres d’alçada construïts pel Papa Lleó IV després que les tropes sarraïnes saquegessin l’antiga basílica de Sant Pere el 846dC.

 
Un món sotmès a Nacions Unides

El Papa Francesc considera que el rebuig envers la immigració és part del nostre instint natural d’auto-defensa, però que cal regalar la ciutadania als immigrants il·legals. Alhora, titlla de narcissistes i egoistes als que defensen les fronteres nacionals.

Tanmateix, el màxim representant de l’Església Catòlica advoca per crear i acatar les normes d’organismes internacionals com l’ONU. Una organització que pren com a base per a crear institucions internacionals més poderoses amb capacitat d'imposar sancions als països que no n'acatin les decisions.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots fer servir tags i atributs HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 698 lectors

Meme