El Masnou: un grup de MENA apunyalen un jove per l’esquena i l’apallissen la nit de Sant Pere a la platja d’Ocata

2 de juliol de 2021

El Masnou: un grup de MENA apunyalen un jove per l’esquena i l’apallissen la nit de Sant Pere a la platja d’Ocata

Denunciant que hi ha assassins lliures al Masnou, els MENA, delinqüents habituals segons els veïns i que han quedat fora d’un centre d’acollida ja desmantellat, haurien apallissat altres joves la mateixa nit sent traslladats a l’hospital de Can Ruti

 
Redacció

Dimarts, 29 de juny de 2021, coincidint amb Sant Pere, un grup d’entre 20 i 30 MENA van apunyalar per l’esquena i apallissar amb puntades de peu al cap un noi de 18 anys a la platja d’Ocata, al Masnou, municipi amb un 11% d’immigració segons l’Idescat.

Es tracta d’un grup de MENA que van quedar fora del centre d’acollida, desmantellat, i que, segons els veïns, són delinqüents habituals.

 
Els masnovins, s'organitzen

Denunciant que hi ha assassins lliures al Masnou, la mare del noi, qui va haver de ser ingressat a l’hospital fins dimecres, així com d’altres amigues, veïns i coneguts, adverteixen que més joves catalans van ser atacats la mateixa nit, traslladats després a l’hospital de Can Ruti. Fet pel qual els masnovins han organitzat una manifestació diumenge per tallar l’N-II reivindicant el dret a la seguretat ciutadana.

 
L’impacte dels MENA a Catalunya

Des del 2016, la Generalitat ha sostingut més de 8.800 MENA, molts dels quals, tot refusant integrar-se a Catalunya, s’han beneficiat del sistema de protecció català o han delinquit impunement atemptant contra la seguretat dels catalans. Malgrat que els Mossos d’Esquadra situen que un 82% dels MENA no ha delinquit mai, el percentatge restant es relaciona amb delictes violents i amb reincidència.

De fet, segons el Mapa Delinqüencial, entre el 2016 i el 2019, els delictes d’okupació han augmentat en un 70’6% —passant de 4.889 a 8.340 casos registrats—, els homicidis en grau de temptativa en un 44’6% —de 163 a 236—, els robatoris amb violència en un 31% —de 22.169 a 29.061—, els robatoris i furt d’ús de vehicle en un 18% —de 8.774 a 10.366— i els furts en un 16% —passant de 198.904 a 230.799 casos.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme