El maresmenc Miquel Taberner afirma que els centres de MENA han portat delinqüència, crims i robatoris violents

20 de juliol de 2021

El maresmenc Miquel Taberner afirma que els centres de MENA han portat delinqüència, crims i robatoris violents

A la tertúlia setmanal de La Santa Espina que presenta Sílvia Orriols, Miquel Taberner i Manel Rovira han denunciat la immigració il·legal massiva, els MENA i la manca de protecció dels ciutadans per part de les institucions

 
Redacció

Sílvia Orriols, regidora i promotora d’Aliança Catalana i presentadora del podcast setmanal de La Santa Espina, ha afirmat que malgrat el silenci obscè dels mitjans públics i convencionals, la situació d'inseguretat ha anat agreujant-se i estenent-se per tot Catalunya durant els darrers anys.

 
Inseguretat arreu de Catalunya

A continuació, Orriols ha relatat alguns dels successos ocorreguts en les últimes setmanes arreu de Catalunya: llocs com Terrassa, Sant Cugat, el Masnou, Manresa, Mataró, Premià de Mar o Tarragona -crims violents, sovint protagonitzats per MENA o ex-MENA.

Miquel Taberner, ciutadà implicat al teixit veïnal de Mataró que reclama major protecció contra la inseguretat, ha estat d’acord amb la promotora d’Aliança Catalana, explicant que l'habilitació de centres de menors no tutelats ha ocasionat la creació de bandes de delinqüència sovint responsables de crims i robatoris violents, altament reincidents.

Taberner també ha coincidit que el tractament que els mitjans de comunicació fan de el problema és deficient, afirmant que els mitjans ignoren i oculten l’augment de la delinqüència. També ha adduït que no s’aplica la llei, motiu pel qual ha considerat que si hi ha delinqüents reincidents amb fets molt greus al darrera, cal expulsar-los.

 
L'Ajuntament de Tarragona i la Generalitat de Catalunya es fan l'orni

Manel Rovira, president de l’Associació de Veïns de la Part Alta de Tarragona, també compartia tertúlia. Ha manifestat que el vincle entre criminalitat i immigració s’ha intensificat en els últims deu i quinze anys, i ha corroborat que la inseguretat i la delinqüència s’han estès per Catalunya sense que ningú ofereixi solucions als ciutadans, des d’ajuntaments a Generalitat. Ha coincidit amb Miquel Taberner en el fet que cal aplicar la llei respecte els delinqüents de procedència estrangera que cometen crims.

El silenci institucional i mediàtic, han compartit ambdós convidats, és clamorós i crispa la ciutadania, portant a una situació límit que no sembla tenir bones perspectives de futur, raó per la qual Orriols ha sentenciat que la inseguretat i el perill amenacen de cronificar-se.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.