El locutor radiofònic Justo Molinero (Radio Tele-Taxi) afirma amb Gemma Nierga (RTVE) que no cal més castellà a les escoles

14 de juny de 2022

El locutor radiofònic Justo Molinero (Radio Tele-Taxi) afirma amb Gemma Nierga (RTVE) que no cal més castellà a les escoles

L'empresari i comunicador Molinero afirma que a la majoria de patis de col·legi només es xerra en castellà i que principalment són els fills dels immigrants, els quals no aprenen el català com a llengua vehicular

 
Redacció

Ahir, dilluns 13 de juny de 2022, el locutor radiofònic Justo Molinero (Radio Tele-Taxi) afirma amb Gemma Nierga (RTVE) que no cal més castellà a les escoles.

 
Un català de Còrdova pro-llengua catalana

Justo Molinero defensa que no cal més castellà a les escoles i lamenta la importància que s'ha donat al debat. De fet, el locturo de Radio Tele-Taxi considera que el castellà ja s'aprèn de forma natural.

A tot això, el periodista Molinero afirma que a la majoria de patis de col·legi només es xerra en castellà i que principalment són els fills dels immigrants, els quals no aprenen el català com a llengua vehicular.

 
Repàs de la política catalana

En una entrevista al Cafè d'idees amb Gemma Nierga (RTVE), si bé el comunicador i empresari diu que no és independentista perquè ha vingut a Catalunya 'a complir les lleis, no a fer-les', alhora defensa que va anar a votar l'1 d'octubre de 2017 perquè Catalunya tingués dret a fer 'el que la majoria de catalans creuen que hem de fer'.

Així mateix, Molinero, català d'origen andalús, admet que 'Catalunya m'ho ha donat tot', i ha afegit que Gabriel Rufián (ERC) no hauria de ser alcaldable per Santa Coloma de Gramenet i augura 'una hòstia electoral d'ERC'.

A més, ha manifestat que té molt bona relació amb Jordi Pujol (CDC) i veu injust el que ha passat amb l'ex-president català, tot i que el considera culpable perquè 'va mirar cap a un altre lloc'.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 783 lectors

Meme