El Homrani (ERC) repoblarà els Pirineus amb immigrants i MENA

30 de desembre de 2020

El Homrani (ERC) repoblarà els Pirineus amb immigrants i MENA
Fotografia per: Delegació de la Generalitat a l'Alt Pirineu i Aran

L'objectiu d'ERC amb el projecte Avenir és facilitar als MENA l’obtenció de feina i habitatge i, finalment, concedir-los la ciutadania

 
Redacció

Dilluns, 28 de desembre de 2020, Chakir El Homrani (ERC) va promocionar el projecte Avenir, impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), el qual pretén facilitar la inserció laboral i la “instal·lació permanent” dels MENA en territori pirinenc, com ara al Pallars Jussà, destinant-hi més d’un milió d’euros, un 65% dels quals cofinançats pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional.

 
I els joves catalans, què?

Mentre que aboca tots els seus esforços en el futur d’immigrants menors d’edat que ni tan sols es dignen a parlar català, El Homrani (ERC) extirpa els joves i els aturats catalans de qualsevol mena d’ajudes o canals de formació per a la inserció laboral. Tot regalant ajudes als MENA, facilitant-los l’obtenció dels permisos de residència i feina per a, finalment, concedir-los còmodament la ciutadania.

 
Què pretén exactament El Homrani?

La premissa d’Avenir és que les poblacions dels Pirineus presumptament necessiten una població activa no catalana, sinó immigrant, també a fi de repoblar-les. Una decisió amb què El Homrani (ERC), junt amb el SOC, demostra la seva indiferència envers les oportunitats de futur del jovent i els aturats catalans. Avui, mentre mor l’economia i la desocupació es dispara, observant com ser immigrant esdevé un mèrit curricular.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 783 lectors

Meme