El Homrani (ERC) abandona els autònoms catalans: sols 10.000 han rebut les ajudes del mig milió que hi ha a Catalunya

11 de novembre de 2020

El Homrani (ERC) abandona els autònoms catalans: sols 10.000 han rebut les ajudes del mig milió que hi ha a Catalunya

Pere Aragonès (ERC) i Meritxell Budó (JxCat) han demanat disculpes tant per la manca de diners com també perquè el sistema informàtic no funciona

 
Redacció

Continuant amb la nefasta gestió de la pandèmia de la Covid-19 a efectes econòmics, ara el Govern de la Generalitat de Catalunya ha aprovat un paquet de 20 milions d’euros en ajudes pels autònoms impulsat pel Departament de Treball de Chakir El Homrani (ERC) i que el vicepresident Pere Aragonès (ERC) ha acabat acceptant que no funciona.

Una injecció insuficient —ja la portaveu del Govern Meritxell Budó (JxCat) ha demanat disculpes per la manca de diners— i efectuada per ordre cronològic que, a més a més, tan sols ha abastat 10.000 del més de mig milió d’autònoms catalans amb 2.000 euros únics i irrepetibles per a cada treballador a fi de mantenir l’activitat.

 
Incompetència del Govern en els sistemes informàtics

Per acabar-ho d’adobar, i amb almenys 3.545 peticions tramitades correctament fins ara, molts dels sol·licitants han hagut d’aguantar esperes de fins a 4 hores a causa dels errors del sistema VÀLID per a la sol·licitud. Plataforma gestionada per l’Administració Oberta de Catalunya (AOC) que, malgrat que el Govern assegurés que després del col·lapse de dilluns ahir sí funcionaria, ha tornat a fallar davant l'allau de sol·licituds.

A més, establint un laberint burocràtic que causa confusió entre els catalans, sense cap informació sobre les 15 preguntes que ha de respondre el sol·licitant la resposta de les quals és en mans de la pròpia administració.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 875 lectors

Meme