El govern de Pere Aragonès (ERC) recol·loca a Roger Loppacher: de president del CAC a president de l’Autoritat Catalana de la Competència en una setmana

16 de febrer de 2022

El govern de Pere Aragonès (ERC) recol·loca a Roger Loppacher: de president del CAC a president de l’Autoritat Catalana de la Competència en una setmana

La Generalitat, un ens públic per recol·locar el personal: Roger Loppacher, per exemple, ha ocupat altres càrrecs directius des dels anys noranta fins l'actualitat

 
Redacció

S'ha fet públic que el govern de Pere Aragonès (ERC) ha decidit recol·locar a Roger Loppacher: de president del CAC a president de l’Autoritat Catalana de la Competència en una setmana.

 
La Generalitat, un ens públic per recol·locar el personal

El govern presidit per Pere Aragonès (ERC) ha recol·locat Roger Loppacher com a nou president de l’Autoritat Catalana de la Competència (ACCO) quan encara no fa ni una setmana que es va oficialitzar la seva sortida com a president del CAC.

De fet, el passat dijous 10 de febrer de 2022, el Parlament de Catalunya va celebrar el ple on es va designar el periodista Xavier Xirgo com a nou president de l’organisme, juntament amb els consellers Rosa Maria Molló, Miquel Miralles, Laura Pinyol i Enric Casas. Tots ells van ser designats per un mandat de sis anys no renovables.

 
Tota una vida vivint a costa del contribuent

Roger Loppacher, qui tenia el mandat caducat des del juliol del 2018, ha ocupat d’altres càrrecs directius a la Generalitat com ara vicepresident de la CCMA. També va ocupar diferents llocs al Gabinet Jurídic Central.

A més, entre altres responsabilitats públiques, va ser secretari general del Departament d'Interior (1999-2001) i secretari general del Departament de Governació (1995-1999). També ha estat vicepresident del Consell d’Administració del Centre de Telecomunicacions de la Generalitat.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme