El Bloc Sobiranista Català s'integra a Aliança Catalana per aconseguir la independència, acabar amb la inseguretat ciutadana i aturar la immigració il·legal

24 d'octubre de 2021

El Bloc Sobiranista Català s'integra a Aliança Catalana per aconseguir la independència, acabar amb la inseguretat ciutadana i aturar la immigració il·legal

El projecte polític nacionalista que promou la regidora ripollesa Sílvia Orriols (AC) s'eixampla per esdevenir el pal de paller del nacionalisme català

 
Redacció

Ahir, dissabte 23 d'octubre de 2021, el Bloc Sobiranista Català es va integrar a Aliança Catalana per aconseguir la independència, acabar amb la inseguretat ciutadana i aturar la immigració il·legal. Així ho van segellar Càstor Bayo (BSC) amb Sílvia Orriols (AC).

 
El nacionalisme català, s'organitza

El Bloc Sobiranista Català (BSC), partit fundat el 10 de juliol del 2009 i que va formar part de la coalició independentista Solidaritat Catalana per la Independència, s’ha integrat en el si d'Aliança Catalana (AC), el partit polític nacionalista català que promou la regidora Sílvia Orriols (AC) des de Ripoll per a tota la nació catalana.

El BSC ja va instar en la seva crida emesa durant la Diada Nacional d’enguany a sumar i unir l’independentisme de base al voltant d'un projecte polític que s'oposi als partits polítics processistes que han impedit la independència.

 
Una oportunitat per Catalunya

La direcció del BSC, que ha ingressat en bloc a Aliança Catalana, manifesta el compromís amb la independència unilateral de Catalunya, la preocupació per la supervivència del català o la voluntat d'aturar la immigració il·legal massiva. En aquest sentit, segons fonts consultades, els afiliats del BSC passaran a formar part d’Aliança Catalana i els equips territorials s’integraran en els de la formació nacionalista dirigida per Orriols (AC).

Al seu torn, la presidenta d'Aliança Catalana ha assegurat que AC és el pal de paller del nacionalisme català que s'ofereix als partits i les entitats de la societat civil catalana que vulguin treballar conjuntament per frenar el procés d'extinció nacional que pateix Catalunya i construir un projecte nacionalista i independentista capaç de guanyar i fer i exercir la independència el més aviat possible.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme