El Barça repiula a Twitter al compte en àrab la bandera homosexual i els seguidors culers àrabs demanen que Al·là maleeixi el club

25 de juny de 2021

El Barça repiula a Twitter al compte en àrab la bandera homosexual i els seguidors culers àrabs demanen que Al·là maleeixi el club

Molts dels seguidors del club blaugrana són musulmans i per això aquests han criticat l’acció del FC Barcelona, clamant que és una vergonya insuportable en base a la xaria, la llei islàmica que prohibeix l’homosexualitat

 
Redacció

Dimarts, 22 de juny de 2021, de tots els seus perfils a Twitter, el compte oficial del Futbol Club Barcelona en àrab va ser l’únic que no va compartir una imatge de l’escut culer amb la bandera homosexual de fons sota el lema —en la resta de perfils tret del de Turquia que hi va afegir una emoticona— “orgull i respecte”. A tot això, però, han aparegut molts comentaris homòfobs de molts perfils àrabs al mateix compte oficial en català del Barça.

Entre d’altres, possiblement atrets pel fet que el compte en àrab del Barça sí va repiular més tard la publicació, així com el d’Indonèsia, apareixen diversos comentaris qüestionant la moral occidental i la masculinitat de l’equip, titllant el club d’obscè o de fills dels gossos, considerant que l’homosexualitat no és normal, acusant-los d’infidels, criticant-ne vincles amb empreses israelianes, esmentant que l’acte és insuportable i una vergonya o instant el club a demanar disculpes o demanant que Al·là el maleeixi.

 
Els seguidors culers àrabs, la majoria musulmans, en contra del cristianisme al futbol

Molts musulmans són seguidors del FCB, fet pel qual han entès la piulada com una traïció, des que la piulada fou publicada el club ha perdut més de 500 seguidors en poques hores. Tanmateix, es dóna la circumstància que molts dels seguidors musulmans modifiquen l'escut per eliminar la Creu de Sant Jordi, símbol cristià vexat a països àrabs com Algèria o Aràbia Saudita. Un fet que, l'any 2012, també va impulsar que el Reial Madrid eliminés la creu de la corona del seu escut a l'Orient Mitjà.

 
La tolerància de l'esquerra a l'islamisme

Considerada un delicte, l’homosexualitat està prohibida a la majoria de països àrabs sota la xaria, la llei islàmica, i mentre que alguns estats en redueixen relativament el càstig, en d’altres està es castiga amb la pena de mort.

Malgrat la gravetat dels fets, molts partits i individus islamo-esquerranistes arreu del món s’obstinen en defensar una religió com l’islam, trobant exemples com la Generalitat de Catalunya instruint en el salafisme o els defensors de Palestina als Ajuntaments catalans, els quals obvien que el seu règim islamista vulnera tota mena de drets humans, inclosos els de les dones i el col·lectiu LGTBI, segons Amnistia Internacional.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme