Dràstic augment de la criminalitat a Catalunya

4 de juliol de 2020

Dràstic augment de la criminalitat a Catalunya
Fotografia per: ElPeriódico

El Parlament liderat per JxCat i ERC demana la regularització massiva dels immigrants il·legals actuals

Redacció

Els ciutadans de Catalunya paguen el cost de la immigració massiva

En aquesta darrera setmana la criminalitat ha seguit augmentant dràsticament a Catalunya. Ja és habitual que els ciutadans es llevin amb notícies sobre assassinats, violacions i robatoris produïts per immigrants, molts d’ells il·legals. Les comarques més afectades per la immigració, com podria ser el Maresme, el Barcelonès o el Gironès,  han esdevingut àrees insegures on l’imperi de la llei ha quedat en entredit, fins al punt de veure’s crear-se patrulles ciutadanes per fer la feina que l’administració no fa.

El dia 1 de juliol, un immigrant nigerià assalta i viola a una veïna de Salt de 40 anys davant de casa seva. El presumpte criminal té antecedents per altres delictes sexuals en un jutjat de Vic segons fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Una gran majoria d’immigrants extracomunitaris es troben en situació irregular o amb vises de turista caducades. Segons dades de la Fundació Jaume Bofill, fins a un 40% dels immigrants que viuen a Catalunya són il·legals, la qual cosa planteja el dubte de perquè no s’aplica la Llei d’Estrangeria i són immediatament jutjats i deportats.

El 2 de juliol, una immigrant hondurenya apallissa un home en plena via pública ferint-lo greument. Hondures se situa al capdavant del rànquing mundial en homicidis i violència, tot i la millora en els últims mesos. L’allau d’immigrants i criminalitat provinents de centre-amèrica han fet replantejar la política immigratòria als EUA on el partit republicà i l’administració Trump, han passat a defensar una visió restrictiva de la immigració legal i il·legal. A Catalunya, el Parlament liderat per JxCat i ERC no només no proposa la reducció de la immigració legal, si no que demana la regularització massiva dels il·legals actuals.

El passat 30 de juny, un immigrant marroquí ruixa amb sosa càustica a la seva exparella i a la seva filla de 5 anys a la via pública a Sant Feliu de Guíxols. El presumpte criminal va ser detingut el dia 1 de juliol pels Mossos d’Esquadra acusat de dos delictes de lesions, maltractament en l’àmbit de la llar i amenaces. Desgraciadament, la pràctica salvatge d’agredir amb àcid a les dones, pròpia de països com l'Afganistan o el Pakistan, ha estat importada a Catalunya degut a la immigració de països sub-desenvolupats.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 875 lectors

Meme