Dinamarca: Mattias Tesfaye, ministre d'immigració socialdemòcrata, afirma que el sistema d'asil europeu és inassumible i una amenaça per la cohesió social del seu país

1 de setembre de 2021

Dinamarca: Mattias Tesfaye, ministre d'immigració socialdemòcrata, afirma que el sistema d'asil europeu és inassumible i una amenaça per la cohesió social del seu país

Malgrat que l'esquerra nega abordar els vincles entre la immigració massiva i la delinqüència, Tesfaye assevera que els individus que no s'integren, es troben en desacord amb la societat occidental i cometen més fets delictius

 
Redacció

El ministre danès d'Immigració i Integració socialdemòcrata, Mattias Tesfaye, ha afirmat que el seu objectiu somiat és que no hi hagi nous sol·licitants d'asil a Dinamarca, afirmant que el sistema d'asil europeu existent no es pot defensar ni moral ni políticament.


Així mateix, Tesfaye, membre dels socialdemòcrates que prové d’un pare refugiat etíop i d’una mare danesa, evidencia el canvi cap a la dreta dels danesos quan ha estat partidari de processar els sol·licitants d’asil als països africans en comptes de fer-ho a Dinamarca.


Tesfaye va créixer als anys vuitanta amb una mare soltera que estava a l’atur i sempre ha comentat públicament que va ser l’estat del benestar el que va donar-li les meves oportunitats, traient-lo de la pobresa i fins i tot va donar-li una educació com a paleta. Per tot això, el màxim responsable d'immigració danès entén que si arriben més immigrants a Dinamarca, es podria trencar la societat danesa.

 
Dinamarca ho té clar

El sistema d’asil s’utilitza per a la immigració a una escala que la societat del benestar danesa no pot absorbir i posa en perill la cohesió a Dinamarca. Per això, Tesfaye advoca per la mà dura constatant que cal controlar la immigració d'asil.

No en va, tenir demandants d'asil processats a l'estranger a prop dels seus països d'origen eliminaria totes les despeses del sistema d'asil amb advocats, allotjament, intèrprets i repatriació per a aquells que han rebutjat la seva sol·licitud.

Per aquest motiu, Tesfaye proposa que els diners públics podrien destinar-se on hi ha els conflictes i deixar, al seu torn, que l'ONU decideixi quina quota es poden establir els refugiats a Dinamarca.

 
La relació entre immigració i delinqüència

Malgrat que l'esquerra nega abordar els vincles entre la immigració massiva i la delinqüència, Tesfaye assevera que els individus que no s'integren, es troben en desacord amb la societat occidental i cometen més fets delictius. En aquest sentit, sosté que si no es controla la immigració, hi ha un delicte en potència segur. Per aquesta raó està caient la delinqüència a Dinamarca, perquè hi ha menys immigrant i, de retruc, menys nodes de crim organitzat.

Aquesta línia dura de Tesfaye en matèria d’immigració és compartida per la líder socialdemòcrata i primera ministra danesa, Mette Frederiksen, que va parlar d’un objectiu de zero sol·licitants d'asil al gener d’enguany.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme