Dinamarca: l'ex-ministra d'immigració danesa Inger Støjberg s'uneix amb el Partit Popular danès (DF) en un pla per deportar 50.000 immigrants abans del 2030

9 d'octubre de 2021

Dinamarca: l'ex-ministra d'immigració danesa Inger Støjberg s'uneix amb el Partit Popular danès (DF) en un pla per deportar 50.000 immigrants abans del 2030

La proposta afavoriria la deportació d'immigrants a l’atur durant set dels darrers deu anys, que no han assolit un cert domini de la llengua danesa o han estat condemnats per delicte que va suposar una pena de presó superior a tres mesos

 
Redacció

Aquesta setmana, finalment, l'ex-ministra d'immigració danesa Inger Støjberg s'ha unit amb el Partit Popular danès (DF) en un pla per deportar 50.000 immigrants abans del 2030.
 
Dinamarca ho té clar: o es protegeixen els danesos o no sobreviurà el fet nacional danès

Støjberg, que es troba al parlament danès com a independent després d’abandonar el Partit Liberal, s’ha unit amb els populars en un pla que podria veure fins al 70% de les persones que han vingut a Dinamarca en les darreres dècades com a refugiats o sota família siguin deportats pròximament.

La proposta conduiria a la deportació d'immigrants que han estat a l’atur durant set dels darrers deu anys, que han rebut prestacions assistencials durant més de 12 mesos consecutius, i no han assolit un cert domini de la llengua danesa o han estat condemnats per delicte que va suposar una pena de presó superior a tres mesos, entre altres criteris.

Així mateix, segons un informe de l'emissora de televisió danesa TV2, tant Støjberg com el Partit Popular Danès creuen que, tal com exposen les condicions de la proposta, almenys 50.000 immigrants podrien ser deportats.

 
Què ha fet Støjberg per salvar Dinamarca?

La nova proposta arriba poc més d’un mes des que es va iniciar el judici d’acusació de Støjberg per accions que va emprendre mentre exercia de ministra d’Immigració durant la crisi europea d'immigrants el 2016.

Al seu torn, aleshores Støjberg va introduir més de 100 restriccions als immigrants, inclosa la separació forçosa dels homes adults de les seves núvies menors d’edat.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme