Dinamarca: els partits danesos prohibeixen l'obtenció de la ciutadania als immigrants condemnats a presó

26 d'abril de 2021

Dinamarca: els partits danesos prohibeixen l'obtenció de la ciutadania als immigrants condemnats a presó

Els objectius de l'acord: que els immigrants sota pena de presó, amb multes superiors als 400 euros o que no hagin aprovat una prova sobre els valors danesos, no gaudeixin de la ciutadania danesa

 
Redacció

En una cursa de fons per assegurar l’ordre i la seguretat al país, Dinamarca ha arribat a un acord amb diversos partits polítics amb què podrà prohibir l’obtenció de la ciutadania pels immigrants que estiguin sota penes de presó tant condicionals com incondicionals.

Com bé recull DR, segons Mattias Tesfaye, ministre d’Immigració i Integració, la mesura pretén assegurar que els immigrants que rebin la ciutadania hagin adoptat els valors danesos a fi d’establir-se bé en la societat danesa.

 
Els objectius de l'acord: preservar els valors danesos

Entre d’altres, l’acord prohibirà que els immigrants amb multes superiors als 400 euros sol·licitin la ciutadania durant 6 anys, alhora que hauran d’haver tingut feina durant tres anys i mig dels darrers quatre anys per a sol·licitar un passaport danès.

Pel que fa a la naturalització, s’introduirà una prova de valors danesos amb què els immigrants hauran de respondre correctament qüestions sobre la llibertat d’expressió o la separació entre llei i religió, sent necessari respondre bé quatre de les cinc preguntes per aprovar.

 
Dinamarca ha dit que ja n'hi ha prou

Darrerament, els avenços de Dinamarca pel que fa a la gestió de la immigració obeeixen a moltes de les problemàtiques que han causat al país, des de l’eclosió de les contra-comunitats on ara el govern en limitarà el nombre d’immigrants, fins a la sobrerrepresentació dels immigrants en els delictes sexuals. I ara, amb aquesta nova mesura i segons assenyalava el portaveu adjunt del Partit Liberal danès, Morten Dahlin, es persegueix evitar que un immigrant que cometi un crim sigui després recompensat amb la ciutadania.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots fer servir tags i atributs HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 698 lectors

Meme