Dinamarca: el govern social-demòcrata danès llogarà una presó a Kosovo per a tancar-hi els presos estrangers condemnats a deportació

20 de desembre de 2021

Dinamarca: el govern social-demòcrata danès llogarà una presó a Kosovo per a tancar-hi els presos estrangers condemnats a deportació

Al voltant de 300 dels 368 presoners immigrants a Dinamarca han estat programats per ser deportats: eran presos a una presó llogada i dirigida per les autoritats daneses a Kosovo

 
Redacció

La setmana passada, el govern social-demòcrata danès va adoptar la següent mesrua: llogarà una presó a Kosovo per a tancar-hi els presos estrangers condemnats a deportació.

 
La socialdemocràcia danesa contra els presoners immigrants

Centenars de delinqüents estrangers seran presos a una presó llogada i dirigida per les autoritats daneses a Kosovo. Així ho ha establert el govern socialdemocràta danès.

Al voltant de 300 dels 368 presoners immigrants a Dinamarca han estat programats per ser deportats.

L'esquema permetria traslladar immigrants a la presó a l'estranger, la qual cosa en què la instal·lació seria administrada pel govern danès. i subjecte a la llei danesa.

 
Kosovo, ho accepta a canvi de què?

Eris Hana, membre de l'equip de negociació kosovar que exerceix d'assessora jurídica sènior del Ministeri de Justícia de Kosovo, ha dit que els danesos endolciran l'acord amb donacions de més de 60 milions d'euros [68 milions de dòlars] durant 10 anys, i Associated Press suggereix que s'invertirà en energia verda.

Dinamarca és un dels països més forts d'Europa occidental quant a les polítiques dures respecte la immigració i la integració, i l'esquema de Kosovo no és l'única mesura dura que s'ha implementat o s'ha plantejat implementar.

El Times assenyala, per exemple, que també s'està plantejant aïllar parcialment els immigrants que esperen ser deportats a una illa del Bàltic, i està en converses amb Ruanda per processar les sol·licituds d'asil allà en lloc de dins del país, ja que expulsar els immigrants es fa molt més difícil un cop es troben al país encara que no es trobin com a refugiats legítims.

 
Dinamarca mentrestant continua repatriant

Els danesos ja estan repatriant immigrants a parts de Síria que consideren segures, van dir que tenen com a objectiu zero sol·licitants d'asil, van prohibir als ex-presos estrangers obtenir la ciutadania i busquen imposar un requisit de treball de 37 hores als migrants si ho són per rebre i el benestar estatal.

L'enfocament danès sobre els delinqüents estrangers i la immigració il·legal contrasta fortament amb l'enfocament britànic, que ha estat marcat per moltes discussions dures sobre les coses que suposadament vol fer el govern, però que mai sembla complir mentre cauen les deportacions i augmenten els passos fronterers.

L'única política d'immigració significativa que el govern britànic ha implementat amb èxit és importar més immigrants mitjançant esquemes de reassentament, amb el Ministeri de l'Interior liderat per Priti Patel que presumeix que reinstal·la més refugiats que qualsevol altre país d'Europa.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme