Dinamarca: el govern danès deixarà sense ajudes públiques als immigrants que no treballin a temps complet

12 de setembre de 2021

Dinamarca: el govern danès deixarà sense ajudes públiques als immigrants que no treballin a temps complet

La primera ministra socialdemòcrata, Mette Frederiksen, constata que si els immigrants no poden aconseguir un contracte, aleshores hauran de col·laborar en tasques municipals un mínim de 37 hores a la setmana

 
Redacció

Entra en vigor la nova mesura de la primera ministra socialdemòcrata Mette Frederiksen: el govern danès deixarà sense ajudes públiques als immigrants que no treballin a temps complet.

 
La finalitat de la mesura danesa integradora

D'aquesta manera, es vinculen les ajudes socials als immigrants amb una activitat de 37 hores setmanals a efectes que tinguin l'incentiu per així sí integrar-se a Dinamarca.

El govern danès dirigit per Frederiksen vol introduir una nova lògica de treball on les persones tenen el deure de contribuir i ser útils, i si no poden trobar una feina regular, hauran de col·laborar per guanyar-se aquesta assignació.

 
Dinamarca traça el camí europeu

En conferència de premsa, Frederiksen ha fet examen de consciència, al·legant que durant massa anys hem fet un flac favor a molts individus al no imposar-los res.

En aquest sentit, el govern danès, al poder del juny de 2019 a ençà, assenyala que sis de cada deu dones del Magreb, Turquia i l'Orient Mitjà estan fora del mercat laboral a Dinamarca.

Per aquest motiu, l'objectiu és integrar 20.000 persones incentivant-les a trobar una feina a través dels ajuntaments dels pobles i les ciutats on resideixin. Al seu torn, el ministre de Treball Peter Hummelgaard ha afirmat que la feina podria consistir en recollir les burilles de cigarretes o plàstics que hi ha a les platges daneses, per exemple.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 785 lectors

Meme