Denúncia de Vox: la Fiscalia de Barcelona obre investigació sobre el ‘Llibret d’okupació‘ d'Arran (CUP)

25 de gener de 2021

Denúncia de Vox: la Fiscalia de Barcelona obre investigació sobre el ‘Llibret d’okupació‘ d'Arran (CUP)

La protecció dels okupes impulsada pel govern espanyol socio-comunista de Sánchez (PSOE) i Iglesias (Podemos) vaticina una onada molt més forta d’okupacions

 
Redacció

Divendres, 22 de gener de 2021, finalment, la Fiscalia de Barcelona va obrir una investigació sobre el Llibret d’okupació d’Arran, col·lectiu de l’esquerra radical vinculat a la CUP.

Es tracta d'un manual d’incitació a l’odi contra els propietaris catalans, on s’ensenya al jovent mètodes per a okupar immobles. Recordem, a més, que el delicte en qüestió ha proliferat durant la pandèmia amb un augment del 15’63%.

 
La denúncia de Vox

La investigació ha sorgit arran de les denúncies de Vox, titllant el manual d’una “clara instigació a delinquir i apologia del delicte”. Tot i així, i com ha afegit, la publicació del pamflet d’Arran, que ja troba com a buit legal l’absència de menció a l’okupació o la violació de domicili en la incitació que sí contempla l’article 18 del Codi Penal, compta també amb la protecció indirecta del govern espanyol socio-comunista de Pedro Sánchez (PSOE) i Pablo Iglesias (Podemos).

Una combinació de factors que, mitjançant les idees d’Arran i la protecció dels okupes sota la Llei d’Anti-desnonaments, legitimen els okupes deixant de banda els propietaris. Treballant així una sensació d’impunitat, que si ja entre el 2011 i el 2019 va suposar un augment del 463’28% d’okupacions a Catalunya, vaticina una onada molt més forta d’okupacions.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme