Debat de Política General al Parlament: Pere Aragonès (ERC) refusa la independència i aposta pel diàleg trampa mentre Ignacio Garriga (Vox) culpa el govern de fomentar la immigració il·legal i el 'bonisme' amb els criminals reincidents

30 de setembre de 2021

Debat de Política General al Parlament: Pere Aragonès (ERC) refusa la independència i aposta pel diàleg trampa mentre Ignacio Garriga (Vox) culpa el govern de fomentar la immigració il·legal i el 'bonisme' amb els criminals reincidents

Peix al cove mentre Catalunya crema: sense full de ruta per la independència mentre creix l'okupació, hi ha nius de delinqüència i augmenta la importació de la immigració il·legal i se n'afavoreix la reincidència delictiva

 
Redacció

En la segona jornada del Debat de Política General al Parlament de Catalunya, s'ha constatat que Pere Aragonès (ERC) refusa la independència i aposta pel diàleg trampa mentre Ignacio Garriga (Vox) culpa el govern de fomentar la immigració il·legal i el 'bonisme' amb els criminals reincidents.

 
Peix al cove mentre Catalunya crema

D'una banda, Aragonès (ERC) omet la majoria absoluta en escons i en vots per fer i exercir la independència, motiu pel qual no ha concretat durant el Debat de Política General celebrat aquesta setmana al Parlament de Catalunya quan i com es farà i s'exercirà. Al contrari, s'ha transmès en seu parlamentària que el Govern de la Generalitat ha reiniciat la negociació de l'encaix de Catalunya a l'Estat espanyol i, per tant, l'aposta d'ERC amb el diàleg trampa continua i desbanca la pretesa unilateralitat de JxCat, l'altre soci governamental.

A més, ahir va publicar-se que Aragonès (ERC) pretén importar a Catalunya estrangers de l'Afganistan com a mesura per combatre el despoblament català, regalant-los papers, feina i empadronament. Així ho va comunicar Mireia Mata (ERC), secretària d'igualtat a la conselleria de feministes, emfatitzant que el govern de coalició entre ERC i JxCat vol repoblar els pobles petits de Catalunya amb immigrants afganesos.

 
La crítica frontal parlamentària al processisme no la fa CUP sinó Vox

D'altra banda, des de la bancada unionista, Garriga (Vox) ha titllat el diàleg del processisme amb el govern espanyol de Pedro Sánchez (PSOE) com una extorsió a l'Estat espanyol per cobrar-ne una contrapartida per Catalunya. En aquest sentit, CUP no ha manisfestat com s'ha de fer un nou referèndum d'independència havent-se celebrat els referèndums del 9 de novembre de 2014 i el d'1 d'octubre de 2017.

A més, Garriga (Vox) ha posat de manifest temes que els dirigents processistes ometen deliberadament en els seus discursos: a Catalunya hi ha moltes famílies víctimes de l'okupació que passen un infern per recuperar els seus habitatges, molts barris catalans s'han convertit en nius de delinqüència i la importació de la immigració il·legal i el 'bonisme' amb la qual es tracta afavoreix la reincidència delictiva.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 875 lectors

Meme