David Fernández (CUP) en contra de declarar la independència ni que hi hagi el 52% dels vots a favor

11 de maig de 2021

David Fernández (CUP) en contra de declarar la independència ni que hi hagi el 52% dels vots a favor

En una entrevista amb 'El Suplement' de Catalunya Ràdio, l’ex-diputat David Fernández (CUP) va menystenir la legitimitat del vot independentista a les darreres eleccions del 14F quan l'independentisme les va guanyar en vots i en escons

 
Redacció

Dissabte, 8 de maig de 2021, l’ex-diputat David Fernández (CUP), en una entrevista amb El Suplement de Catalunya Ràdio, i establint un relat autonomista per dur a terme la coalició entre la CUP i ERC, va considerar que el 52% del vot independentista no legitima la unilateralitat per aplicar i exercir la independència.

 
Hipocresia processista i revolucionaris de saló

Al parer de Fernández (CUP), el feble assoliment tan sols constitueix un esglaó més en el camí a l’autodeterminació, és a dir i novament, un resultat de mera reafirmació independentista sense aplicació real perquè apunta que l'independentisme no va plantejar a les eleccions del 14F si aquestes eren referendàries o plebiscitàries.

Així, Fernández (CUP) s’oposa a la democràcia si dóna de resultat governs legítims com el de PP o Vox, palesant l’autoritarisme ideològic i la superioritat moral de l’extrema esquerra u considerant que els votants hi confien el vot per por i ressentiment. Alhora, també menysté la legitimitat del vot independentista a les darreres eleccions. Fernández (CUP) demostra que el processisme sols recula i mai no avança, quan va guanyar en vots i en escons.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme