Davant les pressions polítiques de la presidenta Laura Borràs (JxCat), plega el lletrat major del Parlament Joan Ridao

4 d'abril de 2021

Davant les pressions polítiques de la presidenta Laura Borràs (JxCat), plega el lletrat major del Parlament Joan Ridao

El lletrat major Joan Ridao ha dit prou i ja ha oficialitzat finalitzar la seva etapa al Parlament passant a la docència i s'especula que el secretari general de la cambra Xavier Muro també ho faci

 
Redacció

Aquesta setmana, la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs (JxCat), va reunir-se amb el secretari general de la cambra catalana, Xavier Muro, i amb el seu lletrat major i ex-secretari general d’ERC, Joan Ridao, amb la finalitat de fer-los saber que els pressionaria apel·lant a l'agenda política processista per a la XIIIa legislatura.

En aquest sentit, el lletrat major Ridao ha dit prou i ja ha oficialitzat finalitzar la seva etapa al Parlament passant a la docència a càrrec del departament de Dret Constitucional de la Universitat de Barcelona.

 
Muro, el següent en plegar

Paral·lelament, tal com avançava El Mundo, ara Muro roman sota el punt de mira de Borràs; especialment, en ser una figura crítica amb el processisme. Així, la presidenta de la mesa, tot defensant que hi ha equips de confiança en tots els càrrecs, considera que hauria de ser el cas també des de la presidència del Parlament. Això no obstant, si Muro marxés, això permetria a Borràs designar càrrecs jurídics fidels al processisme sota el prisma de JxCat.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 875 lectors

Meme