Cornellà de Llobregat: identificats deu individus de dos clans gitanos que van participar en una baralla amb armes blanques al barri de Fontsanta

6 d'octubre de 2022

Cornellà de Llobregat: identificats deu individus de dos clans gitanos que van participar en una baralla amb armes blanques al barri de Fontsanta

Aquesta baralla va provocar que calgués desplegar els agents policials de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) per poder-la aturar

 
Redacció

Divendres passat, 30 de setembre de 2022, a Cornellà de Llobregat, van ser identificats deu individus de dos clans gitanos que van participar en una baralla amb armes blanques al barri de Fontsanta.

 
Gitanos enfrontats entre si

Els Mossos d'Esquadra van poder identificar deu individus de dos clans gitanos enfrontats mitjançant armes blanques i cops de puny. Aquesta baralla va provocar que calgués desplegar els agents policials de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) per poder-la aturar.

Aquests gitanos pertanyen a dues famílies establertes barri de Fontsanta del municipi baixllobregatí. Sovint, ja han disputat baralles al mig del carrer; aquest cop, però, la situació va desencadenar-se fins al fet que van arribar a les mans.

 
Mesures penals

Ha estat detingut un gitano de 20 anys de nacionalitat espanyola, el qual ha estat lliurat a disposició judicial del jutge de guàrdia per un delicte d’atemptat contra agents de l’autoritat i ja ha quedat en llibertat.

D'altra banda, en el moment de la baralla la policia també ha identificat unes deu persones, que caldrà veure si durant la investigació dels fets els poden imputar també algun tipus de delicte, com baralla tumultuària.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 783 lectors

Meme