Cornellà de Llobregat: detinguda una dona de 35 anys de nacionalitat cubana per intentar matar al seu marit amb un ganivet

23 de novembre de 2021

Cornellà de Llobregat: detinguda una dona de 35 anys de nacionalitat cubana per intentar matar al seu marit amb un ganivet

La cubana, en un atac d'ira irracional per no acceptar la sol·licitud de divorci, ha ferit greument el seu marit, causant un nou episodi de violència domèstica

 
Redacció

Avui, dimarts 23 de novembre de 2021, a la ciutat de Cornellà de Llobregat, ha estat detinguda una dona de 35 anys de nacionalitat cubana per intentar matar al seu marit amb un ganivet.

 
Per què s'ha produït l'intent d'homicidi?

Els agents dels Mossos d'Esquadra han detingut aquest matí a Cornellà de Llobregat una dona de 35 anys i de nacionalitat cubana, la qual ha agredit el seu marit, un home de 50 anys i de nacionalitat espanyola, mitjançant una arma blanca a casa seva.

Al voltant de les vuit del matí, l’home ha comunicat a la seva muller que volia deixar-la, cosa que suposa el divorci i la conseqüent dissolució del matrimoni. La cubana, en un atac d'ira irracional, ha ferit greument el seu marit, causant un nou episodi de violència domèstica.

Així mateix, l’home ha comunicat que la seva —fins ara, encara— muller ha reaccionat de manera violenta i ell ha estat agredit amb un ganivet, causant-li ferides greus a la cara i al coll; no es tem per la seva vida. Així mateix, l’home s’ha presentat al CAP de Cornellà i ha explicat els fets, motiu pel qual un dispositiu policial s'ha activat a fi d'identificar a la dona fins detenir-la a la llar d'ambdós cònjuges, residència ubicada al carrer del Freixe, al barri de Sant Ildefons, a Cornellà del Llobregat.

A tot això, l'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) dels Mossos d'Esquadra de la regió policial Metropolitana Sud han posat en marxa una investigació per aclarir els fets.


Mesures penals

La cubana, homicida en potència, està acusada d'un delicte de temptativa d'homicidi, doncs ha intentat matar el seu marit quan aquest li ha dit que volia fer-la fora de casa i trencar formalment i jurídicament la relació.

Als delictes de temptativa d'homicidi, de lesions dels articles 149 i 150 del Codi Penal, al delicte de maltractament habitual previst a l'article 173.2 del mateix cos legal, als delictes contra la llibertat, als delictes contra la llibertat i indemnitat sexual i als delictes de tracta d'éssers humans, quan la víctima sigui una persona menor de divuit anys, els termes es computaran des que la víctima compleixi els trenta-cinc anys, i si mor abans d'assolir aquesta edat, a partir de la data de la mort. Així mateix, s'imposa la pena de tres anys i sis mesos de presó.

Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme