Comissió Europea: es retira el dossier de propaganda on deia que no es podia dir 'Bon Nadal'

1 de desembre de 2021

Comissió Europea: es retira el dossier de propaganda on deia que no es podia dir 'Bon Nadal'

El document recomanava evitar considerar que algú és cristià i deixar de fer referències nadalenques; quan en període de Ramadà musulmà, sí que es felicita els partidaris d'aquest costum religiós islàmic

 
Redacció

Finalment, la Comissió Europea retira el dossier de propaganda on deia que no es podia dir 'Bon Nadal'. Es tractava d'una directriu interna en la qual s'advoca per la comunicació anti-cristianisme en què recomanava no felicitar el Nadal i canviar aquesta festivitat cristiana per felicitar 'les Festes'.

 
Excloent amb el Nadal, inclusius amb el Ramadà

La Comissió Europea (CE) ha retirat que els funcionaris de la UE es comuniquessin d'una manera excloent. El document, publicat pel diari italià Il Corriere della Sera, recomanava evitar considerar que algú és cristià i deixar de fer referències d'aquest caràcter, perquè cal, afegia, ser sensible al fet que les persones tenen tradicions religioses diferents; quan en període de Ramadà musulmà, sí que es felicita els partidaris d'aquest costum religiós islàmic.

A més, tal propaganda anti-Nadal suggeria substituir expressions com el període nadalenc per 'el període de vacances'. Així mateix, tan bon punt han estat conegudes públicament les directrius 'aquest document intern, la CE ha sortit al pas i ha assegurat que, de moment, aquesta guia està retirada i encara en procés d‟estudi.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme