Colòmbia: el candidat d'extrema esquerra Gustavo Petro guanya les eleccions colombianes amb l'assessorament de Xavier Vendrell (ERC)

23 de juny de 2022

Colòmbia: el candidat d'extrema esquerra Gustavo Petro guanya les eleccions colombianes amb l'assessorament de Xavier Vendrell (ERC)

Gustavo Petro esdevindrà el primer president colombià d'extrema esquerra gràcies, entre altres, al processista Xavier Vendrell (ERC), amb qui té una relació des de fa temps via Barcelona Export Group Colombia SAS

 
Redacció

Diumenge passat, 19 de juny de 2022, a Colòmbia, el candidat d'extrema esquerra Gustavo Petro va guanyar les eleccions colombianes amb l'assessorament de Xavier Vendrell (ERC)., tal com publica Semana.

 
Els tentacles processistes d'ERC amb l'extrema esquerra a Amèrica del Sud

El candidat de la coalició d'extrema esquerra Pacto Histórico ha guanyat les eleccions presidencials de Colòmbia  amb un 50,47% dels vots, de manera que Gustavo Petro esdevindrà el primer president colombià d'extrema esquerra. En aquest sentit, el líder de la coalició d'esquerra radical i ex-alcalde de Bogotà s'ha imposat al conservador Rodolfo Hernández, que ha obtingut un 47,27%, amb el 99,86% de les meses escrutades.
A tot això, el processista Xavier Vendrell (ERC) assessora Petro, amb qui ja tenia una relació des de fa temps mitjançant Barcelona Export Group, un altre grup empresarial dedicat a la internacionalització d'empreses europees amb èmfasi a Amèrica del Sud, regenta la propietat de les Torre Barcelona a Bogotà, tal com ho va revelar El expediente.

El 2015, a tot això, junt amb Vendrell, Joan Vila Planas (qui apareix com a directiu de la firma a Barcelona, ​​el 2018) va constituir a Bogotà l'empresa Barcelona Export Group Colombia SAS, amb un capital de 50 milions de pesos. I el 2019 va ampliar el seu espectre d'acció a la recol·lecció, la neteja i el tractament de residus sòlids urbans, i a projectes d'enginyeria civil i hidràulica, entre d'altres àrees.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 874 lectors

Meme