Ciutat Vella (Barcelona): detinguts 5 immigrants dominicans i nicaragüencs, d'entre 29 i 32 anys, per venda de drogues al Gòtic i al Raval

10 de desembre de 2021

Ciutat Vella (Barcelona): detinguts 5 immigrants dominicans i nicaragüencs, d'entre 29 i 32 anys, per venda de drogues al Gòtic i al Raval

La investigació es va iniciar fa unes setmanes quan es va rebre informació sobre un immoble okupat situat en el barri Gòtic on es venien substàncies estupefaents

 
Redacció

En un nou cas de venda de drogues a Ciutat Vella (Barcelona), han estat detinguts 5 immigrants dominicans i nicaragüencs, d'entre 29 i 32 anys, per venda de drogues al Gòtic i al Raval.

 
D'on són els delinqüents?

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissària de Ciutat Vella i agents de la Unitat d’Investigació i del Grup de Delinqüència Urbana de la Unitat Territorial de Ciutat Vella de la Guàrdia Urbana han detingut 5 persones, de República dominicana, Nicaragua i Dominica, i edats compreses entre 29 i 32 anys, per un delicte contra la salut pública.

La investigació es va iniciar fa unes setmanes quan es va rebre informació sobre un immoble situat en el barri Gòtic on es venien substàncies estupefaents.

Aquest immoble es trobava en situació d’okupació i generava queixes veïnals pel constant tràfic de persones que s’acostaven a adquirir i a consumir drogues.

 
A quina zona es distribuïa la droga?

La investigació conjunta també va determinar que aquest habitatge es trobava connectat amb un segon pis del Raval. Aquest funcionava com a magatzem de les substàncies que es venien en el pis del Gòtic però també distribuïa drogues entre els clients dels locals d’oci nocturn de la zona.

Els dos cossos policials van crear un equip conjunt d’investigació per tal de corroborar l’activitat delictiva que s’estava portant a terme i poder donar una solució a la comunitat de veïns donat que es tractava de dos punts de venda de drogues amb una gran incidència de queixes veïnals, tant a l'interior de la finca com a la via pública.

L’operatiu conjunt es va portar terme ahir al vespre i va finalitzar amb la detenció de cinc persones per un presumpte delicte contra la salut pública, dues persones investigades per captar clients a la zona d’oci nocturn del Raval i amb el comís de diverses quantitats de substàncies estupefaents i diners en metàl·lic. L’immoble del Gòtic es va poder retornat al seu legítim propietari.

Els detinguts passaran a disposició judicial en les pròximes hores.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 875 lectors

Meme