Catalunya: un missatge en una web islamista alarma el Departament de Justícia de la Generalitat, perquè es crida als presos musulmans a matar tots els guàrdies de les presons

30 d'abril de 2022

Catalunya: un missatge en una web islamista alarma el Departament de Justícia de la Generalitat, perquè es crida als presos musulmans a matar tots els guàrdies de les presons

Estant al nivell 4 d'alerta terrorista, s'ha recordat als funcionaris que extremin les precaucions, tant a la seva jornada laboral (arribada de paquets....) com a la seva sortida i entrada del centre penitenciari on treballen

 
Redacció

Ahir, divendres 29 d'abril de 2022, a Catalunya, es va alertar d'un missatge en una web islamista, el qual amenaçava el Departament de Justícia de la Generalitat perquè es crida als presos musulmans a matar tots els guàrdies de les presons.


L'amenaça islamista arriba a les presons catalanes

Un missatge en una web islamista ha posat en alerta les últimes hores el Ministeri d'Interior de l'Estat espanyol i el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. Aquest portal web radical islàmic, de manera genèrica, demana als musulmans que matin tots els guàrdies (per extensió funcionaris) de les presons on tinguin interns d'aquesta religió.

La credibilitat de l'amenaça és prou important perquè el Ministeri d'Interior espanyol i la Secretària de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima de la Generalitat enviessin ahir una circular als diferents centres penitenciaris alertant del missatge islamista adreçat als funcionaris de presons.

Cal recordar que Tarragona té un centre penitenciari, Mas d'Enric, i per tant l'alerta terrorista també afecta els treballadors d'aquesta presó situada al terme del Catllar. De fet, el missatge islamista que s'ha llegit en aquesta pàgina web no va dirigit a cap centre en concret, ni tampoc a ningú en particular, encara que sí que posa èmfasi amb els oficials (funcionaris) que treballen a les presons de tot el país.

Davant l'aparició del missatge i estant al nivell 4 d'alerta terrorista, s'ha recordat als funcionaris que extremin les precaucions, tant a la seva jornada laboral (arribada de paquets....) com a la seva sortida i entrada del centre penitenciari on treballen.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme