Cardedeu: dos immigrants marroquins violen una dona discapacitada en un camió

28 de març de 2021

Cardedeu: dos immigrants marroquins violen una dona discapacitada en un camió

Segons el Mapa Delinqüencial de Catalunya, l’ABP de Granollers, on pertany Cardedeu, va registrar un augment del 69% dels casos d’agressió sexual entre 2015 i 2019, passant de 16 a 27

 
Redacció

Divendres, 26 de març de 2021, els Mossos d’Esquadra van detenir dos immigrants marroquins per la violació en grup d’una dona amb discapacitat en un camió al polígon sud del municipi de Cardedeu (Vallès Oriental).

Passats a disposició judicial, Mohammad Shahbaz I.B. i Nirmal S.K., camioners de professió, estan actualment sota investigació a càrrec de la Unitat d’Investigació de la comissaria dels Mossos de Granollers.

 
Dades penals

Ambdós detinguts estan acusats de delicte d’agressió sexual amb penetració, el qual, segons els articles 178, 179 i 180 del Codi Penal, es castiga amb una pena de 12 a 15 anys de presó, atesa la situació de vulnerabilitat de la víctima per discapacitat intel·lectual i l’agressió perpetrada amb accés carnal.

Segons el Mapa Delinqüencial de Catalunya, l’Àrea Bàsica Policial (ABP) de Granollers, on pertany Cardedeu, municipi amb un 6’3% d’immigració segons l’Idescat, els casos d’agressió sexual van augmentar en un 69% entre 2015 i 2019 –passant de 16 a 27 registres. L’any 2020, malgrat la pandèmia, les dades policials van registrar un total de 814 casos d’agressió sexual a Catalunya.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme