Cambrils: detinguts tres okupes del carrer Foix gràcies a una senyal de geocalització que ha permès trobar material robat d'un vehicle

16 de març de 2022

Cambrils: detinguts tres okupes del carrer Foix gràcies a una senyal de geocalització que ha permès trobar material robat d'un vehicle

Els tres arrestats serien els presumptes autors d'un delicte de robatori a l'interior de vehicle i un altre de receptació i han passat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Reus

 
Redacció

Dilluns, 14 de març de 2022, a Cambrils, van ser detinguts tres okupes del carrer Foix gràcies a una senyal de geocalització que permet trobar material robat d'un vehicle i altres objectes pendents de conèixer als seus propietaris.

 
Com es van poder detenir els okupes?

Els Mossos d'Esquadra van poder detenir dilluns passat els okupes poc abans de la una de la tarda: eren tres homes, tots ells de 21 anys, que okupaven un habitatge del carrer Foix de Cambrils.

Els fets de què se'ls acusa van passar diumenge a la tarda, al voltant de les 17.30 hores, quan el propietari d'un vehicle estacionat al carrer Nards (al barri de la Llosa de la mateixa ciutat) va observar que la porta del maleter estava forçada i que li faltaven coses, a més que l'interior estava tot regirat. Així mateix, la víctima va denunciar els fets als Mossos d'Esquadra i va aportar una relació d'objectes de valor que li havien sostret, entre ells dos ordinadors portàtils valorats en més de 2.000 euros cadascun. També va trobar a faltar una maleta i objectes personals. La xifra econòmica vorejaria els 10.000 euros incloent el valor dels dos portàtils, segons han explicat fonts coneixedores del cas.

D'altra banda, l'endemà dilluns, el titular del vehicle va trucar a la comissaria i va informar els Mossos que els ordinadors s'havien encès i el senyal de geolocalització es va activar. L'alerta apuntava a una casa del carrer Foix, a un quilòmetre de distància en línia recta. A la zona centre de la ciutat.

Una patrulla de Mossos (recolzats amb una altra de la Policia Local) es va desplaçar poc abans de la una de la tarda fins a la vivenda okupada i va localitzar al seu interior tres homes que, en adonar-se de la seva presència, van intentar fugir sense èxit. Els agents van trobar i van recuperar els ordinadors i diversos objectes, la procedència dels quals no van poder acreditar els tres nois de vint anys. Per això se'ls va detenir com a presumptes lladres.

En aquest sentit, un cop efectuades les gestions corresponents, es va poder constatar que els dos ordinadors i altres objectes (la maleta i objectes de valor) que es van recuperar corresponien al denunciant del carrer Nard. També hi havia altres objectes en aquest habitatge okupat.

 
Mesures penals

Els tres arrestats serien els presumptes autors d'un delicte de robatori a l'interior de vehicle i un altre de receptació.

Mossos ha informat que s'està indagant la seva procedència d'altres objectes robats  qui pertanyen. Està previst que els detinguts passin a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Reus les pròximes hores.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme