Cambrils: detingut un islamista, de nacionalitat marroquina, en el marc d'una operació anti-terrorista per aturar la difusió de propaganda de l'Estat Islàmic

3 de desembre de 2021

Cambrils: detingut un islamista, de nacionalitat marroquina, en el marc d'una operació anti-terrorista per aturar la difusió de propaganda de l'Estat Islàmic

Un individu, des de Cambrils, i sense mantenir massa contacte social amb altres persones, es dedicava a la captació, per internet, de nous adeptes per a l’organització terrorista islamista Estat Islàmic

 
Redacció

Aquesta setmana, a la ciutat de Cambrils ha estat detingut un islamista, de nacionalitat marroquina, en el marc d'una operació anti-terrorista per aturar la difusió de propaganda de l'Estat Islàmic.

D'on era i què feia aquest islamista en sòl català?

De moment, se'n desconeix l'edat però no la nacionalitat: marroquina.

Hauria estat radicalitzat en l'islamisme per reclutar i adoctrinar noves cèl·lules terroristes islamistes en nom d'Estat Islàmic.

Així mateix, havent estat detingut, el Jutjat Central d’Instrucció de l’Audiència Nacional n’ha ordenat el seu ingrés a presó immediatament.

 
Cambrils, ciutat niuada per l'islamisme

S'ha fet públic que vivia en una masia de Cambrils, al Baix Camp, i que feia més de dos anys que era consumidor de continguts islamistes. Al seu torn, els investigadors han pogut acreditar que el potencial terrorista islamista havia arribat a estudiar com orquestrar un atemptat terrorista i també com executar innocents a nom d'Estat Islàmic.

Tal com avançava El Caso, la investigació que ha aconseguit la detenció d’aquest individu de nacionalitat marroquina va començar després de l’explotació d’una investigació el mes de maig de 2020, quan la policia va detenir dues potencials terroristes a Bolaños de Calatrava (Ciudad Real) per adoctrinament terrorista. Resultat d’aquella operació, es va detectar un individu que des de Cambrils, sense mantenir massa contacte social amb altres persones, seguia les mateixes directrius que els detinguts i que es dedicava a la captació, per internet, de nous adeptes per a l’organització terrorista Estat Islàmic.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme