Calella: immigrants i okupes de Canet de Mar intenten incendiar l’hostal okupat La Bruna amb els residents a dins

22 de maig de 2021

Calella: immigrants i okupes de Canet de Mar intenten incendiar l’hostal okupat La Bruna amb els residents a dins

Segons la Patrulla Veïnal de Mataró, el grup d’immigrants hauria tractat de provocar l’incendi cremant matalassos i llençant una bombona de gas a l’hostal dies després que se n’incendiés la planta baixa

 
Redacció

Dijous, 20 de maig de 2021, un grup d’immigrants okupes de Canet de Mar, segons matisa a Twitter la Patrulla Veïnal de Mataró, va intentar cremar l’hostal okupat La Bruna de Calella, del qual la batllessa calellenca Montserrat Candini (PDeCAT) va interrompre’n el desallotjament, dies després que la planta baixa s’incendiés. A tot això, seguint la descripció del grup veïnal, els immigrants van tractar de provocar l’incendi cremant matalassos i llençant una bombona de gas a l’hostal quan els residents encara hi eren.

 
La ciutadania calenllenca enfurismada

Segons afirmen diversos calellencs a la xarxa, l’hostal alberga una cinquantena d’immigrants, diversos d’ells, MENA i trobant-ne entre 7 i 8 de molt conflictius que causen baralles entre ells mateixos, els quals amenacen els veïns que en denuncien els robatoris i atemoreixen els negocis propers, que refusen obrir per temor a patir-ne la delinqüència. En el seu dia a dia, passant el temps apedregant vehicles i transeünts a plena llum del dia.

 
Candini (PDeCAT) no sap què fer amb l’hostal mentre CUP el defensa

Per ara, i atesa la negligència o la incapacitat operativa del consistori, Candini (PDeCAT) ha traslladat el cas de La Bruna a l’Audiència Provincial atès que, segons va declarar a les xarxes, l’Ajuntament està lligat de peus i mans. Sent ambdues notícies tota una fita per la batllessa, qui defensa l’ocultació dels delictes a la ciutadania de Calella, municipi amb un  19% d’immigració segons l’Idescat, a fi d’evitar-ne un hipotètic efecte emocional.

Malgrat que la CUP – Calella s’ha desvinculat en diverses ocasions de la gestació de La Bruna, Endavant, organització de l'extrema esquerra vinculada CUP, va fer costat l’okupació de l’hostal l’any 2017, quan es va inaugurar, així com CUP va celebrar-ne l’ajornament del desallotjament el passat octubre. Alhora que altres col·lectius com SOS Racisme titlla la investigació policial de racista, la qual tan sols defensa i garanteix l’aplicació de la llei en delictes que, en aquest cas, van des de l’okupació d’immobles fins a les agressions o l’incompliment de la Llei d’Estrangeria.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme