Budó (JxCat) es desdiu del pacte amb el Marroc per deportar els 4.243 MENA

29 de desembre de 2020

Budó (JxCat) es desdiu del pacte amb el Marroc per deportar els 4.243 MENA

Ahir, 28 de desembre de 2020, dia dels Sants Innocents, la portaveu del Govern de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Budó (JxCat), va intentar silenciar la innocentada de La Santa Espina

 
Redacció

Ahir, 28 de desembre de 2020, dia dels Sants Innocents, la portaveu del Govern de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Budó (JxCat), va intentar silenciar la innocentada de La Santa Espina.

Des de la redacció del diari liberal-conservador en català, es pretenia posar l'accent en què faria el govern d'un país normal, vertebrat en una democràcia homologable a Occident, quant a la deportació dels MENA amb el seu país d'origen, en aquest cas el Marroc.

Això no obstant, aquest enfrontament imaginari entre Budó i el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani (ERC), per tancar un acord amb el primer ministre marroquí Saadeddine Ohtmani i així deportar els joves immigrants il·legals, ha agradat a tothom excepte a la consellera de Presidència.

 
La seqüència dels fets

Malgrat que molts dels lectors van copsar ràpidament la broma, Budó va adreçar-se privadament a La Santa Espina exigint, de forma autoritària, l’eliminació d’una simple innocentada.

Tot palesant la seva incomoditat en una qüestió que sembla encallar-se en el tabú quan no ho hauria de ser; el bonisme de l'esquerra i la competició amb ERC per l'hegemonia política del processisme, han fet que JxCat sigui una formació acomplexada i en cap cas ordenada amb els temes fonamentals d'una societat democràtica, tal com sí fan —i hem publicat— França, Suècia, Àustria, Alemanya, Regne Unit.

Captura de pantalla de l'intent de censura de Budó a LSE


 
Qui calla, atorga

Així, Budó, a més d'una mediocritat impròpia d'una governant civilitzada, així com nul sentit de l'humor i zero respecte per la llibertat d'expressió, palesa la seva aposta per a perpetuar el malbaratament dels diners públics dels contribuents catalans en la gestió dels MENA. També posa de manifest el temps lliure que té per dedicar-lo a les xarxes socials i a saber què en diuen quant a ella en comptes de governar com mereixen els catalans.

D'aquesta manera, queda retratada: és del parer que cal desviar milions d'euros en incentivar la immigració il·legal juvenil a Catalunya en comptes d'invertir-se en els treballadors catalans, la llengua i, en definitiva, el país on corresponen.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots fer servir tags i atributs HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 699 lectors

Meme