Bill de Blasio propaga la Covid-19 amb les manifestacions Black Lives Matter

13 de juliol de 2020

Bill de Blasio propaga la Covid-19 amb les manifestacions Black Lives Matter

Conscient dels perills de les aglomeracions a concerts o fires, l’alcalde demòcrata de Nova York permet i incentiva les protestes de Black Lives Matter en plena pandèmia del coronavirus


Redacció

L’alcalde de Nova York, Bill de Blasio, va anunciar el passat divendres en directe a la CNN, durant una entrevista amb el presentador Wolf Blitzer, que prohibirà totes les aglomeracions massives a la ciutat tret de les manifestacions de Black Lives Matter. L’alcalde demòcrata argumentava que la prohibició d’alguns macro esdeveniments, com ara “concerts a l’aire lliure, desfilades” o altres esdeveniments que “en aquesta ciutat puguin suposar la reunió de no tan sols de milers, sinó de desenes de milers o centenars de milers de persones”, no “venen al cas en aquest moment”.

No obstant això, en el moment en què Blitzer va preguntar a de Blasio respecte a les manifestacions de Black Lives Matter, l’alcalde va respondre que, tractant “una àrea de gran sensibilitat”, entén que “avui, a la ciutat de Nova York, es reconeix el poder i el significat del missatge de Black Lives Matter”. Afegint que “aquest és un moment històric de canvi que cal respectar”, però que “el tipus d’aglomeracions a les que estan acostumats els novaiorquesos ―les desfilades, les fires― no poden dur-se a terme mentre la prioritat sigui la salut”.

 
Mentre dura el circ, el crim augmenta

Bill de Blasio va participar el passat dijous en unes pintades que els protestants van fer al davant de la Torre Trump, deixant unes enormes lletres grogues de “Black Lives Matter” a l’asfalt i havent tallat la 5ª avinguda de Nova York. Sabent de la presència de reporters a la zona i de l’impacte d’un retrat oportunista d’aquestes accions vandàliques. “Un símbol d’odi”, segons el president Donald Trump. I en aquest sentit, ara mateix hi ha 80 estàtues i monuments històrics malmesos o enderrocats a mans dels manifestants.

La crítica ja ha començat a esmentar que els diners i esforços depositats en actes de vandalisme com aquest podrien haver-se dirigit a combatre el crim. Recordant que els tirotejos a la ciutat s’han elevat en un 200% arran de les protestes, causant un augment de la taxa d’assassinats mentre continua l’absurda insistència dels manifestants en aconseguir que els municipis deixin de finançar els cossos policials.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots fer servir tags i atributs HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 698 lectors

Meme