Biden lliuraria la presidència dels EUA a l'esquerra radical de Harris

14 d'agost de 2020

Biden lliuraria la presidència dels EUA a l'esquerra radical de Harris

Tot pel poder: la senadora demòcrata de Califòrnia va ser derrotada a les primàries demòcrates

 
Redacció

D’acord amb Progressive Punch, Leading with the Left ―plataforma de rànquings basada en una base de dades sobre els registres de votació del Congrés dels EUA― Kamala Harris, senadora de Califòrnia pel Partit Demòcrata, és la quarta en la llista dels senadors més d’esquerres amb un 97’76% dels “vots crucials”, situant-se així a l'esquerra radical, i no havent-se moderat lleugerament durant la seva postulació a la presidència estatunidenca. Aquesta informació és vertaderament important, ja que, tal i com suggereix l’editor de la CNN Chris Cillizza, Harris “estarà a punt per intervenir quan Biden decideixi fer-se a un costat”.

Sigui per l’edat del candidat demòcrata, qui celebrarà 78 anys el proper gener, o bé a causa de la possible fragilitat del seu estat mental, Cillizza explica que “Biden vol que la carrera es centri el mínim possible en ell”. Fet pel qual escolliria la senadora Kamala Harris, qui considera, segons un correu electrònic enviat als seguidors demòcrates, “la millor persona” per ajudar-lo a “emprendre aquesta lluita contra Donald Trump i Make Pence i després liderar aquesta nació a partir de gener del 2021”.

Un mal futur per la democràcia dels EUA

Tot i l’aposta de Biden per la senadora, Kamala Harris ja va quedar totalment destruïda en la seva pròpia carrera per la presidència el 2020. Els votants la van refusar. I si bé Biden ha plantejat des d’un principi fer-se a un costat, estaria instal·lant algú a la presidència que va ser derrotada de forma contundent a les primàries demòcrates. S'augura un molt mal futur per a la democràcia estatunidenca.

Com esmenta Marc Zell, president de Republicans Overseas Israel i vicepresident de Republicans Overseas, Inc, l’elecció de Harris no només “confirma el gir radical que el Partit Demòcrata ha fet cap a l’esquerra”, sinó que, a més, palesa que “els demòcrates han descarrilat” i que “la seva nominació no ho canvia”.

 
Un exemple de com actua Harris quant a l’abús sexual

Durant la seva carrera com a Fiscal de Districte de San Francisco entre el 2004 i el 2011, malgrat haver-se promocionat com una fiscal en lluita contra els delictes sexuals, Harris no va processar cap dels càrrecs contra l’abús sexual de sacerdots presentats per almenys 50 ciutats importants. De fet, i segons va revelar Peter Schweizer, president de l’Institut de Responsabilitat Governamental ―un ‘think tank’ autoanomenat “gos guardià de la corrupció”–, l’oficina de Harris “ocultava els registres vitals dels abusos que s’havien esdevingut”.

També crida l’atenció que, mentre el seu predecessor, Terence Hallinan, havia iniciat una investigació agressiva sobre els sacerdots de l’Arxidiòcesi de San Francisco acusats d’abús sexual, la campanya de Harris contra Hallinan va rebre unes fortes donacions procedents d’alts càrrecs de l’Església, així com dels bufets d’advocats que els defensaven. Aquest succés demostra encara amb més encert la tasca d’encobriment de Harris sobre les denúncies d’abús sexual per part dels sacerdots de l’Arxidiòcesi de San Francisco.

Concretant la investigació de Schweizer, l’advocat Joseph Russionello, representant de l’església en diverses qüestions com l’abús, va donar 1.250 dòlars, la quantitat màxima acceptada per llei a la campanya de Harris; i el seu bufet d’advocats va donar-ne un total de 2.250 dòlars. Així les coses, un altre bufet també implicat en la defensa dels abusos dels sacerdots de San Francisco, Bingham McCutheon, va donar-ne 2.825 dòlars. I, a més, “els membres de la junta d’organitzacions relacionades amb l’arxidiòcesi”, així com “els seus familiars”, van donar uns altres 50.950 dòlars en total.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 874 lectors

Meme