Barcelona: uns lladres desconeguts han encastat un cotxe vermell a la botiga Dior del Passeig de Gràcia i han robat milers d'euros en productes d'alta gamma

25 de gener de 2022

Barcelona: uns lladres desconeguts han encastat un cotxe vermell a la botiga Dior del Passeig de Gràcia i han robat milers d'euros en productes d'alta gamma

La botiga Dior ubicada al Passeig de Gràcia ha estat assaltada mitjançant un cotxe de color vermell encastat a l'aparador de la firma francesa: els malfactors han aconseguint un botí de milers d’euros

 
Redacció

Barcelona s'ha llevat avui, 25 de gener de 2022, amb un nou atracament: uns lladres desconeguts han encastat un cotxe vermell a la botiga Dior del Passeig de Gràcia i han robat milers d'euros en productes d'alta gamma.

 
Modus operandi

Aquesta matinada la botiga Dior ubicada al Passeig de Gràcia ha estat objecte d'un robatori per part d'uns desconeguts, els quals l'han assaltada mitjançant un cotxe de color vermell encastat a l'aparador de la firma francesa.

Segons ha avançat El Caso, els fets s’han registrat al voltant de dos quarts de sis de la matinada. Els lladres, que es mantenen en l'anonimat perquè no s'ha pogut detenir-los i per conseqüent identificar-los, han rebentat les mesures de seguretat de la botiga fins poder accedir a l’interior.

Els malfactors han aconseguint un botí de milers d’euros. En aquest sentit, els responsables de l’empresa de moda de productes d'alta gamma han avaluat els danys, fer recompte del material robat i també presentar la denúncia davant dels Mossos d’Esquadra.

 
Mesures penals

El robatori és un delicte consistent en apoderar-se dels béns o drets aliens mitjançant l'ús de la força o la intimidació. L'acció de robar només pot definir-se a partir d'el mitjà utilitzat per apropiar-se de l'objecte aliè.

Els delictes de robatori es tipifiquen en el Codi Penal en els article 237 al 242 i serà castigat amb la pena de presó de un a tres anys.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme