Barcelona: un immigrant marroquí de menys de 30 anys intenta robar el mòbil a una noia de 20 anys i l'arrossega fins a la sorra de la platja, on acaba violant-la

21 de març de 2022

Barcelona: un immigrant marroquí de menys de 30 anys intenta robar el mòbil a una noia de 20 anys i l'arrossega fins a la sorra de la platja, on acaba violant-la

L'immigrant de nacionalitat marroquina, a més de lladre i violador, té antecedents penals, i ha passat a disposició judicial, i el jutge ha dictaminat que ha d'ingressar a presó també acusat d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa

 
Redacció

La matinada de divendres passat, 18 de març de 2022, a Barcelona, va ser detingut un immigrant marroquí de menys de 30 anys va intentar robar el mòbil a una noia de 20 anys i la va arrossegar fins a la sorra de la platja, on acaba violant-la.

 
D'on era el lladre i violador?

La zona d’oci nocturn de Barcelona ha estat un altre cop testimoni d'una nova agressió sexual. Aquest cop, protatonitzada per un home immigrant marroquí de menys de 30 anys, el qual va intentar robar el mòbil a una noia de 20 anys que sortia d’una de les discoteques de la Barceloneta, arran del passeig marítim.

De fet, l'immigrant marroquí va atacar primer la dona per atracar-la, però fruit que ella s’hi va resistir aleshores ell va agafar-la, arrossegant-la fins a la sorra de la platja, i allà la va colpejar contra les pedres del terra, causant-li greus lesions cranials i a la cara (pòmuls i nas) i finalment la va violar salvatjament.

Amb tot, l'individu, immigrant, lladre i violador, va ser detingut per la Unitat de Reforç, Emergències i Proximitat (UREP) de la Guàrdia Urbana de Barcelona malgrat que en un primer moment va fugir corrent cap a la zona de l’Hotel Vela però al final de la persecució es va veure acorralat per la policia.

 
Mesures penals

Tot i que va intentar entrar a l’aigua, on gairebé que s’ofega per culpa de la mala mar, l'immigrant marroquí, tan bon punt va tornar a terra, va ser arrestat per agents policials de la unitat especialitzada de la Guàrdia Urbana de Barcelona,  acusat d'un delicte d’agressió sexual i de robatori amb violència.

Aquest immigrant de nacionalitat marroquina, a més de lladre i violador, té antecedents penals. Això no obstant, ha passat a disposició judicial, i el jutge ha dictaminat que ha d'ingressar a presó també acusat d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme