Barcelona: s'instal·la una banda d’immigrants marroquins que roben amb violència extrema ofegant la víctima

29 d'abril de 2021

Barcelona: s'instal·la una banda d’immigrants marroquins que roben amb violència extrema ofegant la víctima

Okupes també d’uns trasters de Terrassa, municipi on resideixen normalment, els integrants de la banda criminal ofeguen la víctima fins al desmai, mètode que pot conduir a la mort per manca d’oxigen

 
Redacció

Segons informaven diverses fonts dels Mossos d’Esquadra, una banda de lladres d’origen marroquí extremadament violents s’ha instal·lat a Barcelona, desplaçats del municipi de Terrassa, indret on han perpetrat diversos assalts amb anterioritat.

La tàctica del grup criminal consisteix en ofegar la víctima fins arribar al desmai, mètode que, si se n’excedeix la durada, pot conduir a la mort per manca d’oxigen.

 
Delinqüent amb antecedents en llibertat

Malgrat que va ser detingut a Terrassa, on el grup vivia d’okupa en uns trasters mentre delinquien, Jaouad B., el líder de la banda, detingut en una altra ocasió, estaria ara lliure a Barcelona. Segons les fonts policials, els integrants de la banda, conformada específicament per immigrants marroquins, acumulen antecedents criminals.

 
Ciutat Vella: focus de conflicte

Segons el Mapa Delinqüencial de Catalunya, el delicte de robatori amb violència i/o intimidació, castigat sota pena de presó de 2 a 5 anys segons l’article 242 del Codi Penal, va augmentar en un 17’36% a tota Catalunya entre el 2018 i el 2019 —passant de 24.762 a 29.061 casos registrats— trobant l’Àrea Bàsica Policial (ABP) de Ciutat Vella (Barcelona) com la zona més conflictiva, amb 4.130 casos l’any 2019.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme