Barcelona: presó per als dos immigrants sud-admericans, de 18 i 19 anys, que van apunyalar mortalment un noi al carrer Rocafort, a l'Eixample barceloní

8 de març de 2022

Barcelona: presó per als dos immigrants sud-admericans, de 18 i 19 anys, que van apunyalar mortalment un noi al carrer Rocafort, a l'Eixample barceloní

Fruit d'una nova escalada de baralles urbanes entre grups de diverses nacionalitats amb origen a l'Amèrica del Sud, es va produir l’apunyalament mortal d’un jove a l’Eixample de Barcelona, havent rebut mínim dues ganivetades a la zona toràcica

 
Redacció

Ahir, 7 de març de 2022, a Barcelona, van ingressar a presó els dos immigrants sud-admericans assassins, de 18 i 19 anys, que van apunyalar mortalment un noi al carrer Rocafort, en ple Eixample barceloní.

 
D'on són els assassins d'un jove a Barcelona?

Els Mossos d’Esquadra van detenir els dos assassins del carrer de Rocafort de Barcelona a final de la setmana passada: eren dos homes, de 18 i 19 anys, i malgrat que els cos policial de Catalunya no ha volgut comunicar la nacionalitat concreta de la víctima ni dels dos joves arrestats, El Caso ha avançat que fonts no oficials de la policia catalana confirmen que es tracten de dos immigrants i d’origen sud-americà.

Fruit d'una nova escalada de baralles urbanes entre grups de diverses nacionalitats amb origen a l'Amèrica del Sud, s'ha produït l’apunyalament mortal d’un jove a l’Eixample de Barcelona.

 
Mesures penals

Els assassins d'origen sud-americà van ser lliurats al jutge, i diumenge passat, 6 de març de 2022, van ingressar a presó. Ha estat possible gràcies a les investigacions dels agents del grup d’Homicidis de l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) dels Mossos d’Esquadra de la regió policial Metropolitana Barcelona que va poder identificar i detenir els autors del crim del passat 19 de febrer de 2022, quan al voltant de les sis del matí, un home que obria el seu negoci, va trobar el cos d’un jove malferit. Tot i els esforços del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i ser traslladat molt greu al Clínic, a la tarda va acabar morint.

Els Mossos d’Esquadra mantenen la hipòtesi que els dos joves immigrants d'origen sud-americà van assaltar l’altre jove en una discussió a la via pública, el qual va rebre com a mínim dues ganivetades a la zona toràcica.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 874 lectors

Meme