Barcelona: mort un estranger d'origen palestí després que un immigrant de nacionalitat líbia el matés d'una ganivetada al Raval

8 d'octubre de 2021

Barcelona: mort un estranger d'origen palestí després que un immigrant de nacionalitat líbia el matés d'una ganivetada al Raval

Després d’una baralla entre dues persones drogodependents i immigrants, una discussió abrandada ha degenerat en l'apunyalament i el conseqüent homicidi

 
Redacció

Segons ha avançat la SER, ha mort un estranger d'origen palestí després que un immigrant de nacionalitat líbia el matés d'una ganivetada al Raval. Després d’una baralla entre dues persones drogodependents, una discussió abrandada ha degenerat en l'apunyalament i el conseqüent homicidi.

 
La ganivetada mortal líbia

A tres quarts d'onze del dimecres passat, 6 d'octubre de 2021, va ferir-se de mort l'estranger d'origen palestí, el qual va acabar morint a l'hospital tot i la rapidesa del Servei d'Emergències Mèdiques.

Malgrat tot, la matinada ls Mossos d'Esquadra han detingut l'agressor immigrant de Líbia de 59 anys a la rambla del Rabal quan intentava fugir.

 
Mesures penals

El delicte d'homicidi és un delicte contra la vida humana que es produeix quan una persona mata a una altra. L'acció típica es configura pel verb matar, és a dir, privar de la vida a una altra persona. En aquest cas, la mort ha estat una conseqüència de la manera d'obrar de l'immigrant de nacionalitat líbia.

El homicidi dolós es troba tipificat a l'article 138 del Codi Penal, establint que qui mati a altri ha de ser castigat, com a reu d'homicidi, amb la pena de presó de deu a quinze anys.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme