Barcelona: MENA contra cambrers per robar un mòbil a Ronda Sant PauS

27 de setembre de 2020

Barcelona: MENA contra cambrers per robar un mòbil a Ronda Sant PauS

Els districtes de Ciutat Vella i l’Eixample tenen un 48’26% i un 21’96% d’immigració, els índex més alts de Barcelona

 
Redacció

A la nit de dijous 24 de setembre de 2020, el robatori d’un telèfon mòbil als clients d’un restaurant de la Ronda de Sant Pau, Barcelona, perpetrat per un MENA i testimoniat per un dels cambrers, que el va advertir, va iniciar una baralla entre els treballadors i altres MENA que van acudir al lloc dels fets amb ampolles i pals, segons ha fet conèixer un usuari de Twitter.

Malgrat els clars motius del conflicte, en l’arribada de més de 20 efectius dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana, que van detenir el MENA que va començar la trifulga, alguns dels veïns van defensar el delinqüent, que brandava un ganivet segons asseguren diversos testimonis dels fets.

 
Ciutat Vella i l’Eixample: 76.336 furts el 2019

La Ronda de Sant Pau delimita els districtes de Ciutat Vella i l’Eixample a Barcelona, els quals, segons l’Idescat, compten amb els índex d’immigració més alts de Barcelona, amb un 48,26% i un 21,96%, respectivament.

Tal com recull el Mapa Delinqüencial de Catalunya, ambdós districtes, que són Àrees Bàsiques Policials diferents, van acumular un total registrat de 76.336 furts el 2019, amb 35.271 furts a Ciutat Vella i 41.065 a l’Eixample, sent aquest el registre més alt a Catalunya el mateix any.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 875 lectors

Meme