Barcelona i Badalona: detinguts els membres de la banda criminal bosniana i croata que ha assaltat més de 30 botigues de tecnologia

3 de febrer de 2022

Barcelona i Badalona: detinguts els membres de la banda criminal bosniana i croata que ha assaltat més de 30 botigues de tecnologia

Malgrat el secret de sumari, i que la investigació policial continua el seu curs: assaltaven locals i naus industrials, en què s'hi emmagatzemaven grans quantitats de productes audiovisuals i els col·locaven al mercat negre

 
Redacció

Tal com ha avançat El Caso, aband-d'ahir, 1 de febrer de 2022, a Barcelona i Badalona han estat detinguts els membres de la banda criminal bosniana i croata que ha assaltat més de 30 botigues de tecnologia.

 
D'on són els detinguts criminals?

Fruit d'una investigació policial en els darrers mesos per diversos encastaments registrats contra empreses dedicades a la telefonia i també a la venda de productes audiovisuals, els Mossos d'Esquadra han pogut detenir a 11 individus que formen part de la banda criminal.

Els agents de la policia catalana han entrat a set pisos a Barcelona i Badalona, en els quals la Divisió d'Investigació Criminal tenia la sospita que s'hi amagaven. Segons els investigadors, es tracten de lladres violents.

Malgrat el secret de sumari, i que la investigació policial continua el seu curs, els membres d'aquesta banda criminal, especialitzada en atacar locals i naus industrials en què s'hi emmagatzemaven grans quantitats de productes audiovisuals com càmeres de vídeo i de fotografia o terminals mòbils i que després es podien col·locar fàcilment al mercat negre, són, la majoria, de nacionalitat bosniana i croata.

Es preveu que es puguin relacionar els assaltants amb lladres d'altres assalts, atès el mateix modus operandi. Es tracta, tal com han apuntat els Mossos d'Esquadra, d'encastadors professionals constituïts com a grup itinerant que treballa per tot Europa.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme