Barcelona: en 24h, Mossos i Guàrdia Urbana han comptabilitzat 44 detencions per robatoris, tràfic de drogues, violència domèstica i violacions

24 de març de 2022

Barcelona: en 24h, Mossos i Guàrdia Urbana han comptabilitzat 44 detencions per robatoris, tràfic de drogues, violència domèstica i violacions

Històric balanç delinqüencial dels agents policials dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana barcelonina sobre els principals delictes del 18 de març de 2022 a la Regió Metropolitana de Barcelona

 
Redacció

Divendres de la setmana passada, 18 de març de 2022, a Barcelona, tant els Mossos d'Esquadra com la Guàrdia Urbana van comptabilitzar 44 detencions per robatoris, tràfic de drogues, violència domèstica, violacions i contra la salut pública en 24h.

 
Barcelona, la capital insegura dels catalans

Tal com avançava Metrópoli Abierta, 44 individus van ser detinguts la setmana passada. Aquest ha estat el balanç delinqüencial dels agents policials dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana barcelonina sobre els principals delictes d'aquell dia a la Regió Metropolitana de Barcelona, entre els quals s'inclouen a més dos presos per temptatives d'homicidis i assassinats i delictes de lesions.

A tot això, si afegim la brutal la brutal agressió sexual d'una jove de 20 anys a la platja de la Barceloneta, en què el presumpte agressor la va colpejar contra unes pedres, causant-li fractures al crani, pòmuls i nas, i posteriorment la va violar. i que la Guàrdia Urbana va detenir l'immigrant marroquí, lladre i violador, després que aquest intentés fugir nedant i, a causa del mar estat del mar, va estar a punt d'ofegar-se, ha estat unes de les pitjors setmanes delinqüencials que es recorden al Cap i Casal català.

 
La Barcelona governada per Ada Colau (BeC)

En aquest sentit, entre la resta d'arrestos produïts a la Barcelona governada per Ada Colau (BeC), en destaquen també més delictes en aquesta jornada històrica delinqüencial: una dotzena per furts, onze per requeriments judicials, fugits o interns que no van tornar a la presó, cinc per robatoris amb violència o intimidació, quatre per robatoris amb força, quatre per tràfic de drogues, dos per violència domèstica, un per resistència, atemptat i desobediència als agents de l'autoritat, un per falsificacions o falsedats, un per delictes contra l'Administració de Justícia i un per estafes.

A tot això, a més de l'esmentada violació de la Barceloneta, entre les actuacions policials més rellevants del dia, destaca una altra presumpta agressió sexual que va passar de matinada del mateix dia 18 de març de 2022, concretament al carrer dels Almogàvers. La dona va relatar a agents de la policia local que l'havien agredit sexualment després que li subministressin algun tipus de substància.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme