Barcelona: els Mossos detenen un ciutadà francès, d'origen desconegut, per un delicte d'estafa a Marsella

26 de novembre de 2021

Barcelona: els Mossos detenen un ciutadà francès, d'origen desconegut, per un delicte d'estafa a Marsella

Un hotel de Ciutat Vella va comunicar que s’acabava d’instal·lar un client a qui, segons l’aplicació que existeix entre la policia i els establiments hotelers, li constava una ordre de recerca i detenció per la policia

 
Redacció

Dilluns passat, 22 de novembre de 2021, a Barcelona, els Mossos detenen un ciutadà francès, d'origen desconegut, per un delicte d'estafa a Marsella.

 
Qui era el delinqüent, què ha fet i com es va detenir?

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la comissaria de Ciutat Vella han detingut un individu, de nacionalitat francesa i 45 anys, arran d’una ordre judicial de recerca i detenció emesa per un jutjat de Marbella en relació amb un delicte d’estafa.

La detenció es va realitzar després que a través de la Sala Regional de Barcelona, agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana fossin requerits pels responsables d’un hotel del districte ja que s’acabava d’instal·lar un client a qui segons l’aplicació que existeix entre la policia i els establiments hotelers, li constava una ordre de recerca i detenció per la policia.

Així mateix, els agents es van desplaçar fins al lloc dels fets i van contactar amb la persona que els va permetre l’accés a la seva habitació on també hi havia dues noies que l’acompanyaven. Els mossos van informar l’home, que es va acreditar amb un document de Polònia, que quedava detingut per un delicte d’estafa arran d’una ordre de recerca i detenció emesa per un jutjat de Marbella. El detingut va explicar que era empresari i que sovint l’empresa per  a la qual treballava no abonava les factures però que amb posterioritat ho acabava fent.

L’home va se traslladat a dependències policials on els agents van comprovar que l’arrestat també tenia activa una alerta internacional d’Alemanya ja que estava sent investigat per un jutjat d’aquest país. El detingut té antecedents per amenaces, estafa i delictes contra l’ordre i la seguretat expedit per Alemanya i estaria relacionat amb investigacions internacionals relacionades amb blanqueig de capitals.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir els motius pels quals l’home, que ha passat a disposició judicial, es trobava a la ciutat de Barcelona.

En aquest sentit, el detingut ha estat traslladat a dependències judicials en un dispositiu conduït per agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius de Barcelona que han garantit la seguretat de la conducció.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme