Barcelona: els Mossos d'Esquadra detenen tres colombians quan intentaven atracar a un agent comercial de joieries pel carrer

9 d'octubre de 2021

Barcelona: els Mossos d'Esquadra detenen tres colombians quan intentaven atracar a un agent comercial de joieries pel carrer

L'agent comercial de joieries, en plena ruta per diversos municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona, va detectar que tres individus i la víctima va avisar aleshores que era seguit per un monovolum de color gris

 
Redacció

El setembre d'enguany, 2021, els Mossos d'Esquadra van detingut tres colombians quan intentaven atracar a un agent comercial de joieries pel carrer.

 
Com operaven els lladres colombians?

Es tracta de lladres de nacionalitat colombiana que es dedicaven a seguir agents comercials de joieries pel carrer i els assaltaven abans d'entrar a visitar els clients. En aquest cas, la perícia de la víctima, ja assaltada temps enrere, va permetre que els Mossos d'Esquadra detinguessin els infractors immigrants.

Així mateix, l'agent comercial de joieries, en plena ruta per diversos municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona, va detectar que tres individus l’estaven seguint, tal com ha avançat El Caso. Al seu torn, va comunicar a la policia catalana que era seguit per un monovolum de color gris.

Això no obstant, havent estat detinguts i identificats, i tot i tenir diversos antecedents per robatoris, després de ser lliurats al jutge, el dia 23 de setembre de 2021 van quedar en llibertat amb càrrecs.

 
Mesures penals

El robatori és un delicte consistent en apoderar-se dels béns o drets aliens mitjançant l'ús de la força o la intimidació. L'acció de robar només pot definir-se a partir d'el mitjà utilitzat per apropiar-se de l'objecte aliè.

Els delictes de robatori es tipifiquen en el Codi Penal en els article 237 al 242 i serà castigat amb la pena de presó de un a tres anys.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme