Barcelona: el cap de la Guàrdia Urbana, Pedro Velázquez, prohibeix als agents policials que facilitin informació a la premsa sota amenaça d'accions disciplinàries

31 de març de 2022

Barcelona: el cap de la Guàrdia Urbana, Pedro Velázquez, prohibeix als agents policials que facilitin informació a la premsa sota amenaça d'accions disciplinàries

La Prefectura de la Guàrdia Urbana barcelonina té intenció de fer un seguiment d'aquella informació que pugui ser cedida sense observar els canals a aquest efecte

 
Redacció

Divendres passat, 25 de març de 2022, el cap de la Guàrdia Urbana de Barcelona, Pedro Velázquez, va prohibir als agents policials que facilitin informació a la premsa sota amenaça d'accions disciplinàries.

 
Policia amb morrió

El cap de la Guàrdia Urbana , Pedro Velázquez, cap de la Guàrdia Urbana de Barcelona, ha enviat una nota informativa als agents del cos policial municipal en què prohibeix facilitar informacions fora de l'àmbit policial, obtingudes en l'exercici de les seves funcions, i sense utilitzar els canals formals.

Al seu torn, en cas d'incompliment, els policies es poden enfrontar a responsabilitats penals i/o disciplinàries. Així mateix, la Prefectura de la Guàrdia Urbana té intenció de fer un seguiment d'aquella informació que pugui ser cedida sense observar els canals a aquest efecte.

 
La inseguretat atemoreix els barcelonins

Això és el que se'n desprèn del text al qual ha tingut accés Metrópoli Abierta, en què, a poc més d'un any a les eleccions municipals de 2023, i amb la inseguretat com la principal preocupació dels ciutadans de Barcelona, segons el Baròmetre Municipal de desembre del 2021, gairebé el 21% de la població ho veu com el problema més greu de la capital de Catalunya.

El percentatge puja gairebé set punts respecte a l'estiu passat.La inseguretat lidera el Baròmetre des de finals del 2018. El desembre del 2019, es va disparar fins al 29,1%. Sempre amb Ada Colau (BeC) com a alcaldessa, governant el Cap i Casal català des d'un partit d'extrema esquerra.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme